Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Tiodorović za uvođenje policijskog časa u sredinama gde kontrola nije moguća

Član Kriznog štaba Branislav Tiodorović rekao je da još uvek ne postoji procena da ima potrebe za uvođenjem zabrane kretanja, odnosno policijskog časa.

„Krizni štab predlaže Vladi na osnovu sagledavanja epidemijske situacije donošenje odluke o policijskom času. Takva procena ne postoji još. Moje mišljenje je da bi selektivno trebalo primeniti ovu meru na one sredine gde se i pored svih napora ne ostvaruje kontrola epidemioloske situacije“, rekao je Tiodorović za portal Nova.rs.

Nešto ranije, Tiodorović je rekao da zatvaranje škola i policijski čas još nisu u opticaju. Ipak, čini se da ne isključuje u potpunosti tu mogućnost.

„Još smo daleko od odluke da se škole zatvore i u potpunosti pređu na onlajn nastavu. Takođe, mislim da ne možemo govoriti o policijskom času, još uvek nije vreme za tako nešto. Ipak, ako se ovako nastavi i ako bude raslo, moraju doći u obzir sve mere koje se mogu koristiti kako bi se stavila pod kontrolu ukupna epidemiološka situacija“, rekao je.

Priznaje da ga aktuelna epidemiološka situacija zabrinjava, a posebno ističe Beograd.

„Ja sam zabrinut zbog porasta broja zaraženih i zbog očekivanja da i danas budemo na trocifrenoj brojci, a može da bude i četvorocifrena. Verovatno, s obzirom na ukupna kretanja ovih dana, da će Beograd i dalje biti najizrazitiji primer povećanja. Prema tome, mere se moraju sprovoditi“, poručuje Tiodorović.

Izvor: rs.n1info.com

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Златиборци спремно дочекују новогодишњу ноћ

ОГЛАСНА ТАБЛА

Радомир Антић добија нови мурал у Ужицу (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Ужицу отворена канцеларија Странке слободе и правде

ОГЛАСНА ТАБЛА

Улазак жена у свет бизниса

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Србија воз: Од 11. децембра важи нови ред вожње

ОГЛАСНА ТАБЛА

Две девојчице заједно са планинирима посадиле 600 садница црног бора на Руднику

ОГЛАСНА ТАБЛА

Асфалтирање Улице Александра Вучковића у Севојну

ОГЛАСНА ТАБЛА

Концерт: Дејан Крсмановић дуо

ОГЛАСНА ТАБЛА