11.1 C
Uzice
октобар 20, 2019
BAJINOBAŠTANSKE VESTI FOTO RAZGLEDNICA

Tijana prva, Sanja druga, a ekipa treće mesto na Republičkom takmičenju

Učenici OŠ „Rajak Pavićević“ nastavljaju sa izuzetnim rezultatima na ovogodišnjim Republičkim takmičenjima. Posle Pavla Kadijevića iz fizike i Aleksandre Dimitrijević iz ruskog jezika i Tijana Karadarević 8/3 je prva, Sanja Pavlović 7/2 druga , a ženska atletska ekipa im se pridružila osvajanjem trećeg mesta na Republičkom takmičenju za osnovne škole u Novom Pazaru 15.5.2018.

Najbolji pojedinačni rezultat ostvarila je kapiten ekipe Tijana Karadarević 8/3 u disciplini skok u dalj, osvajanjem prvog mesta i pojedinačno i ekipno, a za njom je bila Sanja Pavlović iz 7/2 koja je bila druga pojedinačno odnosno prva ekipno. Štafeta 4*100 (Jovana Jevtić 8/1, Milica Đunisijević 8/3 , Sanja Pavlović i Tijana Karadarević) bila je druga ekipno, Milica Đunisijević treća ekipno na 100 metara, Magdalena Radojičić 7/1 , četvrta u bacaanju kugle, Marta Milanović iz 5/3 zauzela je 6. mesto na 600 metara i Nela Radivojević iz 8/3 je bila 8. na 300 metara ,uz Tatjanu Baštovanović 7/1 i profesoricu Danicu Blagojević to je bila naša ekipa za ponos. Pored starijih osnovaca boje naše škole i okruga branili su i Neda Grmuša 4/2 (bacanje vorteksa) i Bogdan Despotović 4/4 (skok u dalj) u mini atletici , a zauzeli su četvrto mesto u svojim disciplinama. Sve čestitke učenicima i profesorici Dani za odličan nastup na državnom takmičenju.

Izvor: osrpavicevic.edu.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Novi Tesla: Mladi naučnik dobio 107 nagrada i priznanja, među njima i zlatna medalja na Olimpijadi iz oblasti zaštite životne sredine

Oglasna Tabla

Blagoja napala mečka kod Ivanjice, a onda mu je KRAVA spasila život na neverovatan način! (VIDEO)

Oglasna Tabla

Sedam medalja za karatiste Užica

Oglasna Tabla

Medicinskim sestrama najviše: Evo kolike će biti plate u javnom sektoru posle povećanja

Oglasna Tabla

Ljubivoje Ršumović: U selu se rađaju ljudi, a u gradovima – kućni ljubimci

Oglasna Tabla

Negovanje zbratimljenih škola iz Slovenije i Čajetine (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetski dan jabuke: U Srbiji svaka peta „Ajdared“

Oglasna Tabla

Derbi u Užicu opravadao očekivanja pred 1500 gledalaca (VIDEO)

Oglasna Tabla

Данас је Срђевдан

Oglasna Tabla