ОГЛАСНА ТАБЛА

Tagovi: vanredna situacija

УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Проглашена ванредна ситуација на територији МЗ Каран, МЗ Рибашевина, МЗ Луново Село, МЗ Трнава и МЗ Гостиница

ОГЛАСНА ТАБЛА
ГРАДСКИ ШТАБ ЗА ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ. НАРЕДБА О ПРОГЛАШЕЊУ ВАНРЕДНЕ СИТУАЦИЈЕ НА ДЕЛУ ТЕРИТОРИЈЕ.  Обавештавамо Вас да је Градски штаб за ванредне ситуације издао Наредбу о