Огласна табла

Tagovi: mikica vesnic

СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Веснић се враћа на брдо, вози Шампионат Европе у Илирској Бистрици

ОГЛАСНА ТАБЛА
Након тачно десет година паузе српски аутомобилиста Милован Микица Веснић враћа се брдску трку. Трка Шампионата Европе на брдским стазама у Илирској Бистрици у Словенији,