Огласна табла

Tagovi: eid broj

СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Министарство пољопривреде: Пољопривредници могу у поштама да узму еИД број за еАграр

ОГЛАСНА ТАБЛА
Пољопривредни произвођачи у поштама широм Србије да узму параметре за свој еИД број, што представља први корак за приступ платформи еАграр. Како би добили свој