20.3 C
Uzice
август 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZANIMLJIVOSTI

SVI ZALJUBLJENI PAROVI TREBALI BI DA SE PREPOZNAJU U OVE 4 GRUPE

Naučnici koji se bave proučavanjem veza i odnosa proučavali su 400 nevenčanih parova u dvadesetim i došli su do ovih kategorija parova… U koju vi spadate?

Svaka veza je različita i ima svoje momente koje nema nijedna druga, ali nauka je napokon uspela da pronađe način kako da veze smesti u četiri kategorije.

Skloni konfliktu i jako zaljubljeni

Svi znamo makar jedan takav par – malo su zaljubljeni, malo se ne podnose. Ako si deo ovakvog para, već znaš da postoji uzorak. Svađe vas razdvajaju, a strast ponovno spaja. Kad ste zajedno, neverovatno ste zaljubljeni i posvećeni jedno drugom, a kad niste, najčešće ste toliko razdvojeni da se verovatno ne biste ni pozdravili na ulici.

Drama im je u krvi

Čak i kad nema razloga za dramatizovanje, vi ga nekako uvek pronađete. Kada je u pitanju bilo kakvo donošenje odluka, to najčešće svako radi za sebe, bez da se konsultuje s partnerom, a upravo se tu otvara prostor za novu dramu. Ta nestabilnost vas hrani i čini vam vezu uzbudljivom, ali oprez – istraživanja pokazuju da su ovakvi parovi jako skloni raskidu.

Društveni par

Oboje ste društvene osobe, a vaša veza nije samo vaša – svakodnevno je upotpunjujete druženjem s drugim ljudima, koje gledate kao sastavni deo vašeg odnosa. Zaajednički prijatelji vas zbližavaju, a dobra vest je i da su ovakvi parovi dugoročno jako održivi.

Fokusirani ste jedno na drugo

Nemate ništa protiv društva, ali nekako vam je najdraže da stavri radite udvoje. Svoje potrebe stavljate ispred svih ostalih, a nemate nikakav problem s povremenim izolovanjima od spoljašnjih uticaja.

Izvor: http://lepotaizdravlje.rs/foto:Guliver/Getty Images

 

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

VRELI TALAS SE NASTAVLJA: I danas sunčano i toplo, temperatura do 35 stepeni

Oglasna Tabla

Tekstilci iz Srbije osvajaju svet: Firma „Boa Bogutovo“ iz Arilja oduševila i na sajmu u Londonu

Oglasna Tabla

Vozači kamiona i autobusa neće moći da rade ako do kraja godine ne nabave ovaj dokument

Oglasna Tabla