-6.9 C
Uzice
24 јануара, 2020
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Svi putevi vode u park – počinje 9. „Park fest“

U subotu 28. jula od 19 časova počinje „Park fest“, tradicionalna užička muzička manifestacija. Kao što je to bilo i prethodnih godina da za vreme festivala u Velikom parku nastupaju neka od vodećih imena regionalne muzičke scene i ove godine je tako. Centralni događaj je svakako koncert Leksington benda jednog od najpopularnijih pop bendova na ovim prostorima. Pre njihovog nastupa publiku će zabavljati Nikola Nikolić Džoni kao i užički bend „Ispitni rok“, a po završetku koncerta nastupiće neki od najpoznatijih di-džejeva iz zemlje i regiona.

Program na ovogodišnjem devetom po redu „Park festu“ traje od 19 do 04 sata posle ponoći i po rečima predstavnika organizatora Bogdana Ristanovića ulaz je besplatan.

„Prethodnih godina našu manifestaciju posećivalo je od 3000 do 5000 posetilaca dnevno, a nadamo se da će ove godine Veliki park biti mali da primi sve ljude koji budu želeli da čuju naše izvođače“- rekao je Ristanović i dodao da je generalni pokrovitelj ovogodišnjeg festivala kompanija „Prvi partizan“ koja je uz Grad Užice najviše izdvojila za organizaciju manifestacije.

Najavljujući „Park fest“ Marija Trmčić Bogojević, članica Gradskog veća Grada Užica je istakla da Grad Užice podržava kroz konkurse omladinskih projekata „Park fest“ godinama unazad, jer je prepoznao da je ova manifestacija dosta posećena i dobro organizovana.

O svom prvom učešću na Park festu, Nikola Nikolić Džoni je rekao da mu je veoma drago što ima priliku da nastupi na ovoj manifetaciji i da se nada da će i narednih godina to biti slučaj.

„Na festivalu ću promovisati i tri nove pesme i iako verujem da ih je publika već čula, imaće priliku da se i uživo uvere da je to nešto novo na našem zvučnom nebu“- rekao je Nikolić i dodao da će sugrađani imati priliku da budu humani i budu velikog srca na „Park festu“ jer će moći da svojim dobrovoljnim prilogom pomognu u skupljanju novca potrebnog za rehabilitaciju i lečenje naše sugrađanke Valentine Marković.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Održan moleban i litija u Čajetini za SPC u Crnoj Gori (VIDEO)

Oglasna Tabla

Pretežno sunčano, temperatura do devet stepeni

Oglasna Tabla

Unosan biznis: Kozarstvo postalo jedna od najisplativijih grana

Oglasna Tabla

Kroz javno-privatno partnerstvo do novog prevoznika u javnom gradskom i prigradskom prevozu

Oglasna Tabla

Povećane boravišne takse na Zlataru

Oglasna Tabla

Objavljene zbirke zadataka za završni ispit

Oglasna Tabla

Uglavnom sunčano sa temperaturom do devet stepeni

Oglasna Tabla

Veliki podvig našeg sugrađanina Aleksandra u Francuskoj

Oglasna Tabla

Užički đaci na bilbordima Ministarstva prosvete

Oglasna Tabla