-1.1 C
Uzice
фебруар 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA NAJAVE I DOGAĐAJI

Svi jedva čekamo da počne: Pogledajte trejler za novi televizijski hit “Senke nad Bakanom”

Novu seriju Dragana Bjelogrlića “Senke nad Balkanom” nestrpljivo iščekujemo krajem ovoga meseca. Autori serije kažu da je upravo ova serija jedan od najambicioznijih projekata ikada i istoriji  domaće televizije.

senke ned balkanom

Bjelogrlić igra glavnog junaka, a pored njega u seriji ćemo gledati: Andriju Kuzmanovića, Gordana Kičića, Žarka Lauševića, Mariju Bergam, ali i međunarodnu postavku koju čine ruski glumci Aleksandar Galibin i Andrej Zibrov, kao i ovdašnjoj publici dobro poznati Goran Bogdan, Bojan Navojec, Toni Mihajlovski i Petar Arsovski.

Scenario za seriju su napisali Danica Pajović, Dejan Stoiljković, Vladimir Kecmanović i Dragan Bjelogrlić, prema filmskoj priči Stevana Koprivice, a muziku potpisuje Magnifiko.

Snimanje prve sezone  je trajalo 99 dana i ima 11 epizoda, i u njoj je učestvovalo  više od 100 glumaca. Snimano je u Beogradu, Zrenjaninu, Filmskom studiju Baranda, Novom Sadu, Vršcu, Smederevu, Makedoniji, u Dvorcu Dunđerski.

Radnja serije je smeštena s kraja dvadesetih godina prošlog veka, u burni period na Balkanu na kojem se ukrštaju visoka politika, lokalni interesi, veliki kapital, a naravno i kriminal.

Početak  emitovanja serije na mala ekrane zakazan je za kraj oktobra, i biće paralelno prikazivan na nacionalnim televizijama u Srbiji, Makedoniji, BiH, Sloveniji, Crnoj Gori, kao i u Ruskoj Federaciji.

Izvor:opanak.net

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Sloboda konsolidovala redove pred nastavak prvenstva

Oglasna Tabla

Izgradnja stanova u okviru regionalnog programa stambenog zbrinjavanja u Sevojnu teku po planu

Oglasna Tabla

37. Sabor lovaca Srbije od 22. do 24. februara na Zlatiboru

Oglasna Tabla