ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Светосавска награда припала је васпитачици Милуники Николић (ВИДЕО)

Заменик градоначелнице Ужица Драгољуб Стојадиновић присуствовао је приредби у вртићу “Сунце” на Белој Земљи где је уручио Светосавску награду васпитачици Милуники Николић.

“Данас славимо Светог Саву, монаха, учитеља, просветитља и имамо прилику да у знак захвалности свима онима који нашу децу образују, васпитавају, уче, пре свега да сутра постану добри људи, који ће живети у нашем граду, уручимо велика признања Светосавске захвалнице. Добитницима честитам на великом признању и свима желим срећну славу Свети Сава” рекао је Стојадиновић.

Директорка Предшколске установе “Ужице” Веселинка Јовановић, честитала је колегиници Милуники Николић награду са жељом да настави онако како је до сада радила и да буде што успешнији васпитач. Такође, честитала је и осталим добитницима награду и својим колегама славу, а деци пожелела пуно здравља и успеха.

Добитница Светосавске награде Милуника Николић истакла је да је велико задовољство добити овакву награду, то је велика част и мотивација за даљи рад.

“У вртићу радим као васпитач 35 година, ово је нека круна мог досадашњег рада. Награда прија, али и обавезује за моје даље напредовање и усавршавање, а све за добробит наше деце.”

Милуника Николић учестовавала је у бројним драмским активностима, била је члан аматерске позоришне групе “Чигре”. Истицала се у многим хуманитарним акцијама за децу у Дому за децу и омладину “Дом Петар Радовановић” и ОШ “Миодраг В. Матић”, и децу на болничком лечењу на одељењу дечије хирургије Опште болнице Ужице, као и за прикупљање средстава за Дом за стара лица на Забучју.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Пореска управа објавила календар пореских обавеза фирми за март

У недељу бесплатни превентивни прегледи у Дому здравља Чајетина

Поклон ученика Уметничке школе Граду у години националне престонице културе (ВИДЕО)

Данас прелиминарна ранг-листа пензионера за рехабилитацију о трошку Фонда ПИО

Пријепоље погодила два земљотреса

Нове цене горива

У ужичком породилишту рођено шест беба

Бесплатни превентивни прегледи у недељу 3. марта

Група грађана „Слога“ излази самостално на предстојеће локалне изборе у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА