Огласна табла
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Светосавска награда припала је васпитачици Милуники Николић (ВИДЕО)

Заменик градоначелнице Ужица Драгољуб Стојадиновић присуствовао је приредби у вртићу “Сунце” на Белој Земљи где је уручио Светосавску награду васпитачици Милуники Николић.

“Данас славимо Светог Саву, монаха, учитеља, просветитља и имамо прилику да у знак захвалности свима онима који нашу децу образују, васпитавају, уче, пре свега да сутра постану добри људи, који ће живети у нашем граду, уручимо велика признања Светосавске захвалнице. Добитницима честитам на великом признању и свима желим срећну славу Свети Сава” рекао је Стојадиновић.

Директорка Предшколске установе “Ужице” Веселинка Јовановић, честитала је колегиници Милуники Николић награду са жељом да настави онако како је до сада радила и да буде што успешнији васпитач. Такође, честитала је и осталим добитницима награду и својим колегама славу, а деци пожелела пуно здравља и успеха.

Добитница Светосавске награде Милуника Николић истакла је да је велико задовољство добити овакву награду, то је велика част и мотивација за даљи рад.

“У вртићу радим као васпитач 35 година, ово је нека круна мог досадашњег рада. Награда прија, али и обавезује за моје даље напредовање и усавршавање, а све за добробит наше деце.”

Милуника Николић учестовавала је у бројним драмским активностима, била је члан аматерске позоришне групе “Чигре”. Истицала се у многим хуманитарним акцијама за децу у Дому за децу и омладину “Дом Петар Радовановић” и ОШ “Миодраг В. Матић”, и децу на болничком лечењу на одељењу дечије хирургије Опште болнице Ужице, као и за прикупљање средстава за Дом за стара лица на Забучју.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Данас су Свете Тројице

У недељу претежно сунчано, повремено нестабилно време!

Невреме уништило око 15 одсто рода малина у Србији

Данас се навршава месец дана од незапамћене трагедије на Врачару

Спектакл у Ужицу: Звезда и бањалучки Борац играју на „Радомиру Антићу“

Kолико је поскупео породични ручак за годину дана

Потрага за поузданим мајстором није лака

Србију у априлу посетило 345.989 туриста, чак 15.417 Руса

Временска прогноза за суботу 03. мај