Огласна табла
ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Sveštenik iz Ivanjice vraća veru u dobrotu, viber grupa Dobri Samarjanin pomogla je mnogima

Čačak – Članovi viber grupe Dobri Samarjanin iz Ivanjice, posetili su danas čačansku bolnicu i donirali 66 kompleta posteljina.

Ovo je još jedna u nizu uspešnih akcija ove viber grupe, na kojoj se neće stati nego će nastaviti skromno, koliko im mogućnosti dozvoljavaju da pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Iza viber grupe Dobri Samarjanin do sada su brojne, uspešno sprovedene humanitarne akcije. Dečak Milan Rabrenović iz Ivanjice koji boluje od teškog oblika autizma zahvaljujići ovoj grupi otišao je na lečenje u Beč, nekoliko porodica dobilo je krov nad glavom, a Tanji Radonjić iz Dragačeva kupljena je proteza za nogu i na taj način život joj je mnogostruko olakšan.
Ovu humanitarnu viber grupu pokrenuo je sveštenik Siniša Nikitović. Njegova parohija trenutno su Prilike kod Ivanjice, ali zbog svojih dobrih dela poznat je u čitavoj Srbiji i omiljeni sveštenik gde god da je radio, a za svoju humanost dobio je i nagradu opštine Ivanjica.

“Širite ljubav i dobra dela, jer dobro se uvek dobrim vrati. Ništa mi nije teško kada je reč o mom narodu. Sve ću učiniti da žive bolje. Sveštenik mora da brine o svom narodu, da vodi računa od čega će oni da žive. Ja sam taj koji u takvim situacijama treba da zaštiti narod, i evo to nam je uspelo “, kaže Siniša.

Izvor: RINA

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Хиландарски резанци: Брзо посно јело, са посебним састојком, какво нисте пробали

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одржан 9. Сајам образовања у Чајетини (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Седиш 8 сати, плата до 350.000 динара: Посао у Србији за ове паре можеш да нађеш већ сутра, средња школа довољна и један је услов

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хитна евакуација факултета у Чачку и Ужицу због дојаве о бомби

ОГЛАСНА ТАБЛА

У сусрет одрживој пољопривреди “Нојева барка” разговори

ОГЛАСНА ТАБЛА

Златибор сврстан у прву категорију туристичких места

ОГЛАСНА ТАБЛА

Синдикати упозорили: Одлазе нам лекари, увозићемо медицинске раднике из Бангладеша и Непала

ОГЛАСНА ТАБЛА

ССП Ужице: Подршка радницима ЈКП „Биоктош“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Деда Виде је најстарији инфлуенсер у Србији, четири дана није јео ни спавао док није савладао све тајне виртуелног света

ОГЛАСНА ТАБЛА