21.8 C
Uzice
октобар 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Sveštenik iz Ivanjice vraća veru u dobrotu, viber grupa Dobri Samarjanin pomogla je mnogima

Čačak – Članovi viber grupe Dobri Samarjanin iz Ivanjice, posetili su danas čačansku bolnicu i donirali 66 kompleta posteljina.

Ovo je još jedna u nizu uspešnih akcija ove viber grupe, na kojoj se neće stati nego će nastaviti skromno, koliko im mogućnosti dozvoljavaju da pomažu onima kojima je pomoć najpotrebnija.

Iza viber grupe Dobri Samarjanin do sada su brojne, uspešno sprovedene humanitarne akcije. Dečak Milan Rabrenović iz Ivanjice koji boluje od teškog oblika autizma zahvaljujići ovoj grupi otišao je na lečenje u Beč, nekoliko porodica dobilo je krov nad glavom, a Tanji Radonjić iz Dragačeva kupljena je proteza za nogu i na taj način život joj je mnogostruko olakšan.
Ovu humanitarnu viber grupu pokrenuo je sveštenik Siniša Nikitović. Njegova parohija trenutno su Prilike kod Ivanjice, ali zbog svojih dobrih dela poznat je u čitavoj Srbiji i omiljeni sveštenik gde god da je radio, a za svoju humanost dobio je i nagradu opštine Ivanjica.

“Širite ljubav i dobra dela, jer dobro se uvek dobrim vrati. Ništa mi nije teško kada je reč o mom narodu. Sve ću učiniti da žive bolje. Sveštenik mora da brine o svom narodu, da vodi računa od čega će oni da žive. Ja sam taj koji u takvim situacijama treba da zaštiti narod, i evo to nam je uspelo “, kaže Siniša.

Izvor: RINA

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Na prodaju tri placa u bivšoj kasarni: 130 ari zemlje nudi se za 819.000 evra

Oglasna Tabla

Pomeranje kazaljki u noći između subote i nedelje

Oglasna Tabla

Asfaltirano pet putnih pravaca u Gorjanima

Oglasna Tabla

Javni poziv za sufinansiranje troškova vantelesne oplodnje u 2019. godini

Oglasna Tabla

Skandal u Arilju-Došli da odigraju humanitarnu akciju dočekale ih zaključane prostorije stadiona

Oglasna Tabla

Akcija prikupljanja otpada na Tić polju

Oglasna Tabla

Novi Zakon od decembra: Nemaš dokaz o poreklu imovine, porez 75 procenata

Oglasna Tabla

Nebojša Đurić – Volja je pokretač svega

Oglasna Tabla

Objavljen poziv za nabavku i ugradnju postrojenja i opreme za energetsku sanaciju / rekonstrukciju objekata u Paraćinu, Kruševcu i Užicu

Oglasna Tabla