OГЛАСНА ТАБЛА
ВЕСТИ ИЗ ОКРУГА УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Свечано отворена девета сезона Дунав осигурање спортске игре младих у Ариљу

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Ариље – Дунав осигурање спортске игре младих које сваке године широм Србије и региона окупљају велики број деце и младих отворене су вечерас свечаним паљењем ватре на градском тргу у Ариљу, под слоганом Игре су закон. Циљ овог догађаја управо је да се позову деца и омладина на дружење, како би заједно развијали своје друштвене вредности.

Фото: ГЗС

„Овде смо вечерас отворили девету сезону Дунав осигурање спортских игара младих, ово је заиста једна велика ствар за Ариље, јер свака општина тежи ка томе да се промовише, а ово је најбоље могућа промоција управо јер су главни актери деца, и она је по томе најрадоснија и најпосебнија. Управо су деца најзаслужнија што је ово вече овако чаробно, а никако не могу да заборавим ни своје сараднике који су годину дана преговарали да ово вечерас буде управо овако како јесте”, рекао је председник општине Ариље Предраг Маслар.

Фото: ГЗС

Овај догађај у престоници црвеног злата подржао је прослављени кошаркаш Дејан Томашевић.

„Мислим да је и за Ариље и за целу Србију ово једна фантастична ствар, а мисија свих нас који смо вечерас овде јесте да то подржимо и да сваке године све буде боље и боље. Захваљујем све заиста свима који су радили на организацији једног оваквог догађаја”, рекао је Дејан Томашевић репрезентативац.

Организатори су поред бројних садржаја за децу и омладину у вечерњим сатима посетиоцима приредили концерт Жељка Самарџића.
Иначе, прве Спортске игре младих одржане су 1996. године у Сплиту, где ће и ове године бити завршно такмичење.

Глас Западне Србије

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Златарско језеро „попила” суша, Највећа акумулација на Увцу готово без купача и кампера, а чамци врло ретко пале моторе

Oglasna Tabla

Настрадао дечак док је са оцем припремао огрев за зиму

Oglasna Tabla

Чудо природе у селу код Нове Вароши, пронађена џиновска гљива пухара пречника око пола метра

Oglasna Tabla

Произвођачи тражили да замрзнута цена пелета буде 370 евра по тони

Oglasna Tabla

Концерт групе Неверне бебе

Oglasna Tabla

Санација оштећених тераса на објекту Спомен-дома Меморијалног комплекса Кадињача

Oglasna Tabla

Срби га запленили од Немаца током Другог светског рата, а сада већ деценијама чува Ужице: Тенк симбол је града на Ђетињи

Oglasna Tabla

Суд донео одлуку: Рехабилитован четнички војвода Никола Калабић

Oglasna Tabla

Ужичка “Нискоградња” свакодневно ради на санацији ударних рупа, пресвлачењу коловоза и комплетних реконструкција (ВИДЕО)

Oglasna Tabla