ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Svečano otvorena 14. POLICIJADA (VIDEO)

Juče je na Kraljevom trgu na Zlatiboru svečano otvorena 14. Policijada „Zlatibor 2021“ u organizaciji Sindikata srpske policije. Cilj manifestacije je, kako kažu organizatori, druženje kroz sport , opuštanje od svakodnevnog stresa koji ovaj posao sobom nosi, upoznavanje novih kolega i učvršćivanje veza sa onima sa kojima su se do sada susretali .

14. po redu Policijada koja se održava na Zlatiboru pod pokroviteljstvom opštine Čajetina, traje dva dana a okupila je niz uglednih zvanica iz vrha MUP-a i države, kao i predstavnike Sindikata bugarske i makedonske policije, i predstavnike sindikata drugih delatnosti iz Republike Srbije.

„Posle velikog i stresnog posla koji obavlja policijski službenik, ovakav vid opuštanja veoma dobro dođe, a to pokazuje i prisutnost preko 1 200 kolega iz cele Srbije koji će biti dva dana na Zlatiboru. Za ta dva dana potrudićemo se da ispoštujemo sve epidemiološke mere, što smo, kao organizatori obezbedili pa su tako ljudi smešteni u više hotela, nisu grupisani, a sportovi se odvijaju na više lokacija“, rekao je Lazar Ranitović, predsednik Sindikata srpske policije i naglasio da veliku zahvalnost ovaj sindikat duguje MUP-u koji je pomogao u organizaciji cele manifestacije , a posebnu zahvalnost osećaju prema opštini Čajetina i predsedniku Milanu Stamatoviću bez kojih organizacija na tako visokom nivou ne bi bila moguća.

Uz kratak kulturno zabavni program, prisutne su pozdravili predstavnici sindikata Makedonije i Bugarske, a ispred pokrovitelja – opštine Čajetina, obratio im se i zamenik predsednika Opštine , Miloje Rajović.

„Želim vam puno sreće i uspeha na takmičenjima! Pored ovog sportskog dela, želim da vas pozovem da posetite naše turističke destinacije: Sirogojno, Stopića pećinu, Ski-centar Tornik, da se provezete našom gondolom odavde, sa Zlatibora, do vrha Tornika i da vidite neke predele Zlatibora i Čajetine koje do sada možda niste videli. Želim, kao i prethodnih godina, da nam dolazite i narednih godina u zdravlju i veselju; bićete nam, sigurno, dragi gosti“, rekao je Rajović.

Sportske discipline u kojima su se juče i danas ekipe ili pojedinci takmičili su: mali fudbal, basket, odbojka, pecanje, streljaštvo, tenis, stoni tenis, šah, pikado, povlačenje konopca i trčanje. Takmičarima je predsednik Sindikata srpske policije poželeo da pobede najbolji, ali i istakao da je od pobede ipak važnije ovo druženje i uživanje u čarima jedne ovakve planine.

Izvor: zlatiborpress.rs

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Србији недостаје ових 20.000 радника: Плате веће од оних које примају професори и лекари, а не треба факултет

Градоначелница на Другој националној конференцији „Србија – наша породица“

До сада 583 мајке уз подршку државе обезбедиле дом својим породицама

Данас се обележава Дан борбе против гојазности

Меморијално поетско вече

Успешан викенд за каратисте КК „Ужице“

У среду без воде потрошачи који се снабдевају са Живковића врела

Тијана се из Београда вратила у село и обновила чукундедину воденицу

Стижу нова правила о возачким дозволама