16.2 C
Uzice
август 26, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

SVEČANI PRIJEM BRUCOŠA VISOKE SPORTSKE I ZDRAVSTVENE ŠKOLE

Visoka sportska i zdravstvena škola iz Beograda koja ove akademske godine slavi jubilej, 20 godina postojanja i rada, u petak je sa početkom u 12 časova održala svečani prijem brucoša na kojem su im dobrodošlicu poželeli olimpijci i paraolimpijci Srbije, sadašnji i bivši studenti škole.

df

Odmah na početku studentima su predstavljene starije kolege, sadašnji i bivši studenti olimpijci koji su došli da ih pozdrave i uveličaju početak sticanja akademskog znanja u oblasti sporta i medicine. Gromkim aplauzom brucoša i svih ostalih prisutnih gostiju pozdravljeni su: Milenko Sebić – reprezentativac Srbije u streljaštvu, Zorana Arunović reprezentativka Srbije u streljaštvu i njen trener Jelena Arunović, Nenad Beđik – član veslačke reprezentacije Srbije, Miloš Zarić – atletika (bacač kugle i koplja), Draženko Mitrović – atletika (bacač diska) i službena lica , Dragiša Kuzmanović, bivši selektor atletske reprenzentacije,Generalni sekretar Sportskog saveza Užice,  Jadranka Trkulja, tim menadžer ženske košarkaške reprezentacije, Goran Maksimović – trener Ivane Maksimović, streljaštvo, Goran Mikec – trener Damira Mikca, olimpijca- streljaštvo, Nebojša Ilić – trener veslačke reprezentacije Srbije i Goran Obradović, trener Ivane Španović, Ivana Maksimović – streljaštvo.

unnamedd

Inače Visoka sportska i zdravstvena škola do sada je iznedrila više od 4000 sportskih i zdravstvenih radnika, priznatih i zaposlenih širom Srbije. Članica je Akademije strukovnih studija Srbije i Evropske asocijacije strukovnih studija visokih škola što obezbeđuje da se studentima priznaju diplome ili položeni pojedinačni predmeti u Evropi.

Među brucošima koji su primili indekse, nalazi se i njih deset studenata iz Užica, koji su 23.09.2016 uspešno položili prijemni ispit koji je održan na Učiteljskom fakuletu u Užicu. Sledeći prijemni ispit održaće se u Užicu 20.0ktobra sa početkom u 15:30 takođe na Učiteljskom fakuletu. Za sva četri akreditovana smera: Sportski trener, Sportski menadzer, Strukovni fizioterapeut i Strukovna medicinska sestra. Prijave se predaju u Sportskom savezu Užice, ul Veliki park bb, tel :063/645-915.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Hitna pomoć na 112: Jedan telefonski broj za celu Srbiju

Oglasna Tabla

Požar u Amazoniji se tiče svih nas

Oglasna Tabla

Srpski stvaraoci i Pulicerova nagrada

Oglasna Tabla