ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

Субвенције за запошљавање, објављени јавни позиви Града Ужица и НСЗ-а

https://www.aikbanka.rs/?utm_source=Oglasna_tabla_UZICE&utm_medium=Baner&utm_campaign=Institucionalna_lokal&fbclid=IwAR0a4K9CUdazFDWUviT0kK0Cexl4UtSlf0avqxB4_umRi6DfhwuM7utiGmk

Ужице – Kао и предходних година и ове је Град Ужице у сарадњи са Републиком и Националном службом за запошљавање расписао јавне позиве и конкурсе за четири мере активне политике запошљавања.

У овој години Град је определио 9 милиона динара на које се додаје и 8,6 милиона динара републичких средстава за ангажовање особа са инвалидитетом кроз програм јавних радова и стручно оспособљавање незапослених за самосталан рад у струци, као и за доделу субвенција за запошљавање незапослених лица из категорије теже запошљивих и субвенција за самозапошљавање.

За мере које се односе на јавне радове и субвенције за самозапошљавање заинтересовани се могу пријавити до 10. јуна текуће године, док су јавни позиви за запошљавање незапослених из категорије теже запошљивих и стручну праксу отворени до 30. новембра 2022. године.

Информације о мерама могу се добити  у Филијали НСЗ у Ужицу, преко Позивног центра Националне службе, телефон: 0800-300-301 или на сајту  www.nsz.gov.rs.

uzice.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Општина Чајетина демантује наводе организације „Крени – промени”: Рибничко језеро сигуран извор пијаће воде на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Тужилаштво ослободило четворицу Срба због недостатка доказа! Огласило се Специјално тужилаштво у Приштини

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужички фестивал ходања

ОГЛАСНА ТАБЛА

Креће повећање пензија, а онда и исплата 20.000 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вакцине против сезонског грипа стигле у све домове здравља у Златиборском округу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бесплатан улаз у Потпећку пећину

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас славимо Воздвижење Часног Крста – Крстовдан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Претежно сунчано, температура до 27 степени Целзијуса

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почело обележавање Дана града (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА