Home / FOTO RAZGLEDNICA / Studentkinja (20) iz Užica koju je pokosio automobil preminula nakon pet dana borbe za život

Studentkinja (20) iz Užica koju je pokosio automobil preminula nakon pet dana borbe za život

Nesreća se dogodila u petak, oko 20 sati, u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, nedaleko od „Merkatora“. Studentkinja Nataša Petrović (20) iz Užica, koju je u petak udario automobil na pešačkom prelazu u Novom Sadu, preminula je u Kliničkom centru Vojvodina, posle pet dana borbe lekara za njen život. 

Nesreća se dogodila u petak, oko 20 sati, u Bulevaru oslobođenja u Novom Sadu, nedaleko od „Merkatora“, kada je nesrećna devojka prelazila pešački prelaz. Nataša je zadobila teške povrede, a posle višednevne borbe lekara, u utorak je izgubila bitku za život.

– Devojka je danima bila u komi. Lekari su dali sve od sebe, ali nažalost, preminula je u utorak u Kliničkom centru Vojvodina. Na nju je naleteo automobil kojim je upravljao mladić. On je posle udarca stao i sam pozvao Hitnu pomoć. Nije poznato da li je bio pod dejstvom alkohola – ispričao je izvor blizak istrazi.

Nataša je, prema rečima njenog prijatelja koji želi da ostane anoniman, bila uzorna devojka.

– Nataša je iz Užica, tamo joj živi porodica. U Novom Sadu je upisala nemački jezik na Filozofskom fakultetu. Bila je odličan učenik, ali i student. Završila je Srednju ekonomsku školu i bila je fenomenalna devojka. Bila je dobra, kulturna, vaspitana i uzorna devojka, kakva se samo može zamisliti. Za njenu sestru i porodicu ovo je strašan gubitak. Svi koji je poznaju teško su podneli tragičnu vest – kaže Natašin prijatelj i dodaje da se borila do poslednjeg trenutka.

– Mučenica je danima bila u komi. Svi smo mislili da će se izvući jer je uvek bila hrabra i jaka. Poginula je bukvalno mesec dana uoči svog rođendana. Rođena je 10. februara 1997. godine – ispričao je Natašin prijatelj.

Iz porodice Petrović potvrdili su da je Nataša preminula i da će njena sahrana biti najverovatnije u petak u Užicu.

Izvor-foto: srbijadanas.com

Podeli članak

Komentari

https://matis.rs/