20.1 C
Uzice
јун 14, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

STUDENTI VPTŠ-a PEVAJU ZA DESPOTA

Studenti Visoke poslovno- tehničke škole u Užicu organizuju u sredu u Gradskom kulturnom centru humanitarno veče za malog Despota Lazića, koji boluje od neizlečive bolesti kože. Početak je u 20h, a čitave nedelje u holu škole postavljena je i kutija za prikupljanje pomoći.

Despot Lazić boluje od teške i neizlečive bolesti, u medicini poznate kao „deca leptiri“. Za njegovo lečenje mesečno je neophodno 2.000 eura, koje njegova porodica nije u mogućnosti da sama obezbedi. Studenti Visoke poslovno- tehničke škole u Užicu, zato su odlučili da organizuju veče elektronske i rok muzike, kako bi prikupili što više novca za mališana.

„Naša škola ima dosta studenata iz čitavog Zlatiborskog okruga, pa i iz Bajine Bašte. Zato smo i odlučili da pomognemo baš malom Despotu. Hoćemo da pokažemo, da iako su vremena teška, saosećajnost, humanost i ljudskost još postoje. Ovo je samo jedna u nizu akcija koje je naš parlament organizovao u prethodnom periodu, a svakako ćemo se truditi da ih bude još više“, kaže predsednica studentskog parlamenta Marijana Kostić.

Početak humanitarne večeri je u 20 časova, a ulaz je besplatan.

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Protest „1 od 5 miliona“ privremeno obustavljen u Užicu

Oglasna Tabla

Šestak tuče đake, grize nastavnike, a niko mu ne može ništa!

Oglasna Tabla

Svenarodni sabor kod crkve brvnare u Draglici – 18. jun

Oglasna Tabla