25.4 C
Uzice
јул 23, 2019
FOTO RAZGLEDNICA SRBIJA

STRAH I TREPET ZA DEČAKE

Ana Sević (30) još kao devojčica maštala je da postane pevačica. Rođena je i odrasla u Užicu, i otkriva da je, iako devojčica, često igrala fudbal sa drugarima, da je bila strah i trepet za dečake. 

Imala sam mnogo vršnjaka u komšiliku. Ponašali smo se kao da nam je celo naselje kuća. Bili smo zaista nemirni, ali znali smo da se igramo. Imali smo bujnu maštu i stalno smo nešto novo smišljali. Pravili smo kolače od blata i kamenja. Međutim, ja sam najviše volela da igram fudbal i uvek sam bila golman – priseća se Ana koja je bila najsitnija u odnosu na ostalu decu.

– Bila sam sitna, ali borbena, pa sam sve moje saigrače udarala u cevanice. Bilo im je najsigurnije da sam na golu, jer jedino tako su uspeli da izbegnu moje udarace. Naravno, igrala sam se i sa devojčicama, tada smo presvlačili lutke i pravile im kuće. Uživali smo da u kraju napravimo predstavu. Ja sam bila scenarista i stilista, ali i muzički urednik. Imala sam razne ideje u glavi. Naplaćivali smo i karte za predstavu, a od džeparca smo kupovali slatkiše. Ma stalno sam nešto maštala.

Još kao dete maštala je da bude na sceni, da peva kao da je rođena za estradu.
– Sa pet godina nastupala sam na priredbama škole engleskog jezika u pozorištu u Užicu. Uživala sam u aplauzima. Profesorka likovnog preporučila mi je školu lepih umetnosti, jer su mi se sviđali ikonopis, pozlata. Odustala sam, jer sam shvatila da najviše volim pevanje.

Izvor: www.vesti-online.com

output_bkzdes

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Širenje kanalizacione mreže na Zlatiboru (VIDEO)

Oglasna Tabla

Vozač sa užičkim tablicama šokirao sve svojim parkiranjem (FOTO)

Oglasna Tabla

Beograđanin nestao na Drinskoj regati

Oglasna Tabla