19.3 C
Uzice
септембар 17, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

STAMATOVIĆ UPOZORAVA: UMESTO MALINA I TURISTA, NA PONIKVE ĆE SLETATI I ODAVDE UZLETATI NATO BOMBARDERI

Čajetina, 6.7.2017 – Pokazalo se da je Zdrava Srbija (ZS) pogodila u metu kada je upozoravala da tajna vizita onog američkog zamenika pomoćnika državnog sekretara i antiruska tirada američkog ambasadora usred Niša može da krije nešto mnogo opasnije: izdajnički plan Aleksandra Vučića da, na mala vrata, uvede NATO u Srbiju.

Epilog gledamo ovih dana: ne samo da nema ništa od diplomatskog imuniteta pripadnicima Srpsko-ruskog humanitarnog centra koji su Dačić i ostali Vučićevi lažovi i poltroni obećavali do pre neki dan, nego nam preti opasnost da uskoro, umesto da odavde lete naše maline za izvoz i sleću ruski i drugi strani turisti, sa aerodroma i na aerodrom Ponikve, navodno sa humanitarnim ciljem, možda baš kao „Milosrdni anđeo“ 1999. godine, uzleću i sleću NATO bombarderi – izjavio je predsednik Inicijativnog odbora Zdrave Srbije Milan Stamatović, uoči, za sutra najavljenih, protesta malinara, i najave formiranja „humanitarnog centra“ SAD i EU na Ponikvama.

– Svi naši predlozi, pa čak i iskazana spremnost lokalnih samouprava Zapadne Srbije da same plate privođenje aerodroma Ponikve komercijalnoj nameni, razbijali su se o neprobojni zid na čijim su NATO kulama stražarama stajali ministarka Zorana Mihajhlović i samozvanac Vučić, a sad vidimo i zašto. Isto tako, niko neće da ozbiljno sasluša naš zahtev da je jedini spas za malinare Zapadne Srbije, ali i drugih delova zemlje, proglašenje maline za strateški poljoprivredni proizvod i zaštiti njeno geografsko poreklo, što podrazumeva da država garantuje otkupnu cenu, tržište, a time i opstanak stanovništva u ovim, uglavnom, nerazvijenim, brdskim predelima, a ne da nam ta sela i dalje odumiru – podsetio je Stamatović.

Predsednik ZS pita zašto u vezi s ovim ćuti rukovodstvo grada Užica koje formalno gazduje aerodromom i zašto ćute samoproglašeni tzv. „ruski ministri“ u antiruskoj Vladi Srbije,  i da li su, samo da bi sačuvali svoje fotelje, ti verbalni rusofili, otćutali i pretnju Aleksandra Vučića, izrečenu kroz usta Ane Brnabić, da će Srbija uvesti i sankcije Rusiji samo da bi se dodvorila Briselu, Vašingtonu i NATO okupatorima Kosova i Metohije?!

Izvor:Drina Info

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Težak život u opustelom selu

Oglasna Tabla

BRAVO! AK „Pora“ osvojila 10 medalja na prvenstvu Srbije!

Oglasna Tabla

Krstina Grujičić srebrna na Finalu kupa Srbije u bacanju kugle

Oglasna Tabla

U petak konačna odluka o prenosu vlasništva nad Aerodromom „Ponikve“ na Republiku

Oglasna Tabla

Povećanje plata i penzija

Oglasna Tabla

Znao sve, a dva dana ćutao o nasilju u školskom dvorištu!

Oglasna Tabla

Cena skače iz sata u sat: Nafta skuplja 20 odsto, planeta se trese, ekonomije klize ka recesiji

Oglasna Tabla

Okrivljeni za ubistvo Save Grobara izneli odbranu: Božović i Čekićević se svađali ko je ubica, optuživali jedan drugog!

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za utorak – 17. septembar

Oglasna Tabla