7.2 C
Uzice
новембар 15, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZANIMLJIVOSTI

ŠTA POKLONITI DAMAMA ZA OSMI MART, A ŠTA IZBEGAVATI OD POKLONA

 

ROJAL

Nezavisno od toga da li postoji prava prilika za neki poklon ili ne, žene jednostavno vole da budu iznenađene nekom sitnicom!

Ipak, 8. mart je dan kada će sigurno očekivati poklon od svog partnera. Današnjem muškarcu je potrebno da odvoji vreme kako bi smislio, pronašao i kupio pravi poklon, jer pogrešan poklon se ne računa kao uspešan. Ako se još uvek niste odlučili koji poklon da izaberete, evo nekoliko saveta šta nikako ne treba pokloniti, a šta će svakako iznenaditi vašu dragu osobu:

Ono što uvek treba izbegavati je kliše.

 

Karanfil ili veštačko cveće.
Najlakše je otići do pijace ili najbliže cvećare i kupiti karanfil ili još gore veštačko cveće koje ni za šta drugo neće služiti osim da skuplja prašinu. Ako vaša lepša polovina ipak voli cveće, onda je nabolje kupiti neku lepu biljku, podrazumeva se u saksiji ili ipak njen omiljeni cvet.


Stvari za kuću.

Poklon je za ženu, ne za domaćicu. Sigurno je nećete obradovati ukoliko joj poklonite kecelju, kuvar ili činiju. To će je samo podsetiti na kućne poslove koje ona obavlja dok vi negde ispijate piće sa drugarima.

Ono što se vama dopada.
Muškarci često kupuju ono što bi se njima dopalo da njihove žene imaju ili nose. Ne znači da ako vi sa kezom na licu uručujete poklon da ćete iznenaditi i svoju partnerku. Na primer, biserne tange nikako nisu prijatne za nošenje.


Rokovnik ili naliv pero.

Koliko god da žena voli svoj posao, najmanje što očekuje od vas je da dobije ono što će je podsetiti na isti. Uostalom, poklon je previše ozbiljan i nikako ga na treba kupiti za 8.mart.


Ram za slike.

Podseća na one poklone koje smo dobijali za rođendan u petom razredu osnovne škole. Još gore od ovoga je da se ne setite čak ni zajedničku fotografiju da ubacite.

Parfem.
Tačno je da žene vole da lepo mirišu i za dobar parfem ćete sigurno dati dosta novca. Ipak, nije orginalno i ne zahteva trud. Prvo što vam padne na pamet, ne znači da je i najbolje.

Budite kreativni, potudite se da smisllite nešto orginalno ili kupite ono što će vašoj partnerki dokazati da je poznajete bar malo, onda sigurno nećete pogrešiti.


Kutija puna čokoladica.

Ukoliko kupite neku lepu ukrasnu kutiju i napunite je čokoladicama ili njenim omiljenim slatkišima, sigurno ćete joj ulepšati dan. To govori da je poznajete i da niste bili lenji da smislite tako nešto. Osim čokoladica kutiju možete napuniti i nekim lepim porukicama koje podsećaju na vaš odnos.

Izvor:Alo

cest
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Nisu hteli da zakrpe rupu, onda je Milan u rupu na sred puta posadio cveće, problem je rešen hitno ( FOTO)

Oglasna Tabla

Potreba za izmenom zakona: Porodiljama treba obezbediti makar minimalac

Oglasna Tabla

Titovim „Plavim vozom“ do Užičke republike

Oglasna Tabla

Truba Jevđića prošla ceo Solunski front: Zlatni instrumet čuva priče duže od sto godina

Oglasna Tabla

Hoće li električni automobili izazvati novu prirodnu katastrofu?

Oglasna Tabla

Novi repertoar bioskopa Art

Oglasna Tabla

Данас су Свети Врачи – Свети Козма и Дамјан

Oglasna Tabla

Danas oblačno i hladnije

Oglasna Tabla

Inmold, INT i Omorika hoće Budimku

Oglasna Tabla