ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

ССП Ужице: Станица реновирана пре три године се распада

Однос власти према јавном добру или јавним услугама представља огледало државе и најбоље говори о односу СНС-а према грађанима, зато и након месец дана од нашег апела да се бар поправе и у функцију ставе покретне степенице и омогући путницима претовареним коферима да дођу до перона на ужичкој железничкој станици није урађено ништа и степенице и даље не раде.

Сезона је почела, број путника се повећава, али то надлежним не значи ништа, као што им не значе ни грађани. Остаје вам тако драги суграђани или посетиоци града, да од улаза до перона савладате 86 степеника и надате се да ће бити неко да вам помогне да извучете кофере. Али прича о неуспешној реконструкцији и реновирању ужичке железничке станице, извршеној пре непуне три године се ту не завршава, јер се све у међувремену распало. Чесме на перонима не раде, јер не функционишу одводи па се вода из њих слива у канцеларије на доњем новоу. Кровна конструкција је поломљена, клупе и путници кисну, вода из неисправних инсталација се слива низ зидове, а цео простор изгледа запуштено, прљаво и препуно отпада.

Реновирање је плаћено 35 милиона динара, извођач радова је била фирма “БМЦ Конект“, а како је тада рекла Радојка Аврамовић, шеф секције за саобрајчне послове Ужице: „Реконструисани су фасада и кров, уређене канцеларије, поново раде покретне степенице, у функцију стављен јавни тоалет и извршена је комплетна реконструкција свих инсталација у овом објекту, тако да се квалитет услуге према нашим путницима поправља. После партерног и спољног уређења станица је украс „Инфраструктуре железнице Србије“ и града Ужица“, па питамо овом приликом ко је примио радове након “реконструкције ОВОГ УКРАСА” јер у станици не фукционише ништа од наведеног, а највеће жртве су путници док је грађане Ужица и часне раднике железнице срамота.

ССП

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Гром до темеља спалио још једну кућу у Ивањици

ОГЛАСНА ТАБЛА

Филм „Златибор планина богова“ представљен златиборској публици (видео)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Председници општина Пожега и Прибој поднели оставке

ОГЛАСНА ТАБЛА

На Златибору почело Балканско првенство у планинарској оријентацији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нови састанак синдиката и представника Владе заказан за 5. октобар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Велики успех ужичких школских библиотекарки

ОГЛАСНА ТАБЛА

Врхунско ЈЕЛО са кромпиром и кобасицама: Предлог за савршен ручак (РЕЦЕПТ/ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 30. септембар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Провера обучености војника на добровољном служењу војног рока

ОГЛАСНА ТАБЛА