ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

ССП Ужице: СНС не успева да оправда своју неспособност

Ужичани знају да у саопштења локалног СНС-а има све осим истине. Тако је и у овом последњем у коме су оптужили нас из Странке слободе и правде да смо укинули аутобуску линију до Забучја. Сваки добронамеран човек зна да ССП никада није био на власти и да сходно томе ништа није укинуо баш као што зна и да сте ви 11 година на власти и да сте једини одговорни за све што се десава у Ужицу.

Ваша оправдања о томе да је аутобуска линија укинута због “геометрије пута, оштрих и непрегледних кривина, специфичних прелома нивелете, небезбедног укључења и искључења са магистрале“ би била смешна да нису тужна. Наиме сви у Ужицу знамо да је овом саобраћајницом све до изградње магистрале, саобраћао сав аутомобилски, аутобуски и каминоски саобраћај према Златибору, па морамо да констатујемо да СНС власт није у стању да грађанима у 21. веку обезбеди певоз који је функционисао у 20 веку.

Јос тужније звучи када објашњавате да један мини бус за Забучје са неколико полазака може да произведе колапс. А заправо, ви сте одговорни за то што је магистрала према Златибору већ годинама у потпуном колапсу јер нисте у стању да ангажујете превозника нити да осмислите било шта што је људима заиста потребно. И ви и Ужицани знате да је то само зато што у ЈП “Ужице” седе неспособни и нестручни страначки кадрови. Зато и упућујете људе да за постављање контејнера, уређење паркова, игралишта, обрате комисијама за које никада нису чули или пријаве на конкурсе за које не знају да постоје.

Због свега овога, Ужице је за десет година изгубило 10% становништва. Неистинама то не можете да сакријете, оптужбама на рачун ССП не можете да маскирате своју неспособност. Долазе нам избори који су разлог за вашу нервозу па сте почели и да одговарате на наша саопштења која сте баш као и предлоге како да нешто урадите за Ужичане уредно игнорисали годинама.

 

Градски одбор Странке слободе и правде Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Ево како можете помоћи трочланој породици из Косјерића

ОГЛАСНА ТАБЛА

Кобан пад са мотора – Дечак (14) из Пожеге после неколико дана подлегао повредама

ОГЛАСНА ТАБЛА

Интезивно се ради на решавању проблема мештана Беле Земље

ОГЛАСНА ТАБЛА

Расписан конкурс за доделу градских стипендија за ученике средњих школа

ОГЛАСНА ТАБЛА

Нове цене природног гаса за јавно снабдевање од 1. новембра

ОГЛАСНА ТАБЛА

Цена дизела и бензина остаје иста у наредних седам дана

ОГЛАСНА ТАБЛА

Михољски сусрети села сутра у Злакуси

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Music vibes“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Књижевно вече посвећено словенској митологији

ОГЛАСНА ТАБЛА