ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

ССП Ужице: Села у мраку због нерада надлежних


Колике су размере опште пропасти, нерада и лошег кадрирања СНС власти на свим нивоима, сведочи и податак да су само у последњих десет дана, становници приградског и сеоског подручија Сињевца и Стапара, остајали без стује четри пута по више од дванаест сати. Узрок прекида снадбевања је неодржавање енергетске мреже јер су скоро све бандере обрасле у грање и шибље и жице се кидају под њиховим притиском и по најслабијем ветру.

ЕПС Ужице има само две дежурне теренске екипе, једну дневну и једну ноћну за целокупну територију коју покрива и тако мали број оперативних људи, једноставно не успева ни да отклони текуће кварове, а камоли да одржава мрежу у редовном и функционалном стању. Жртве су као и увек грађани, који и поред уредно плаћених рачуна немају обезбеђено снабдевање, а од честих искакања мреже долази им до кварова на електроуређајима.

Ситуација је мање више свуда иста у свим сеоским и приградским срединама, а грађани су узнемирени и због предстојеће зиме, када ће због тежине снега и леда на постојећој електродистрибутивној мреже бити и већих проблема. Како су нам пренели грађани Стапара, људи који су излазили да им отклоне кварове се жале како их је недовољно, не могу све да постогну и да су канцеларије с друге стране претрпане страначким СНС запосленицима, а како су им рекли има и оних који се и само воде на платном списку, а да на посао и не долазе, нити их било ко познаје. Ово је већ познат шаблон рада јавних предузећа и државних служби у СНС режији по читавој Србији, не само у Ужицу и њихов систем тешко да ће издржати и до избора 17. децембра јер се све буквално распада на свим новима.

ГрО ССП Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

ПОСНИ РОЛАТ ОД СПАНАЋА: Фантастичног изгледа и још бољег укуса, а и лако се прави (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сутра почиње исплата државне помоћи пензионерима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Конзерванси и адитиви на које морамо обратити посебну пажњу

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Rammstein special night“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Хип-хоп вече-Најбољи живот

ОГЛАСНА ТАБЛА

Суспензија ђака – како ће изгледати и које су обавезе родитеља, а које школе и наставника

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас је Матијевдан: Обележавамо празник светог апостола и јеванђелисту Матеја

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временски преокрет у наредном периоду

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављена процедура пријаве средњошколаца за 10 хиљада динара

ОГЛАСНА ТАБЛА