ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА УЖИЧКЕ ВЕСТИ

ССП Ужице: Реконструкцији пијаце у Ужицу се не назире крај

Иако Ужичани од јула чекају завршетак реконструкције градске поијаце, крај се не назире ни у новембру, за када је померен рок завршетка.Трећу фазу реконструкције, која обухвата наткривање, бетонирање, асфалтирање и постављање тезги и пратећег мобилијара, Ужичани плаћају 40 милиона динара, а за то време и грађани и продавци на пијаци, живе агонију суочени са проблемима који им отежавају свакодневни живот.

Становницима у Омладинској улици је због премештања пијаца, на ту привремену локацију, буквално онемогућен нормалан живот, прилаз возилма, паркингу или улазу у зграде. Поред њих, кашњењем радова угрожени су и сами пијачни продавци којима је, на привременој локацији знатно опао пазар, јер имају мање купаца, немају инфромацију када се реконструисана пијаца отвара, нити информације о изгледу нових тезги и да ли ће у њих моћи да одлажу непродату робу и пратећу опрему, да би могли да планирају трошкове и одрживост пословања.

Као и на свим другим местима извођења радова од јавног значаја, који су у организацији локалне самоуправе, радови касне, ни на једном градилишту не постоји законом прописана табла са обавештењем о вредности радова, роковима или извођачу радова, што само по себи довољно говори о транспарентности с којом надлежни управљају новцем грађана Ужица и отвара простор спекулацијама.

ГрО ССП Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Фестивал фантастике оправдао очекивања ужичких основаца и средњошколаца

ОГЛАСНА ТАБЛА

Завршено асфалтирање седам путних праваца у Качеру

ОГЛАСНА ТАБЛА

Потпуна трансформација Градског културног центра кроз пројекат Престоница културе Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас је Мала Госпојина – Рођење Пресвете Богородице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење за медије: Одржан Трећи Конгрес Српске странке Заветници – Милица Ђурђевић Стаменковски поново изабрана за председницу

ОГЛАСНА ТАБЛА

У Србију стиже снажно погоршање времена

ОГЛАСНА ТАБЛА

Едукација деце од кључног значаја за њихово безбедно учешће у саобраћају (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Стопића пећина – најпосећенији спелеолошки објекат у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Акција „Армагедон“, ухапшена већа група педофила

ОГЛАСНА ТАБЛА