ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

ССП Ужице: Оспособите покретне степенице у шалтер сали ЕПС-а

Шалтер сала ЕПС-а на главној улици у Ужицу, се налази на првом спрату зграде чији улаз изгледа као сценографија из хорор филма, прљав, мрачан и запуштен. Поред тога што им грађани редовно и уредно остављају милионе сваког месеца измирујући обавезе, надлежним у филијали ЕПСа у Ужицу то не смета, као што им не смета ни што до шалтер сале воде покретне степенице које годинама не раде и нико их не поправља.

Грађанима остају степенице поред на два нивоа, које су непремостива препрека за инвалиде, јер рампе нема, али и за наше старије суграђане који због здравственог стања уз толико степеника не могу да се попну.

Због свега наведеног контактирали су нас огорчени, угрожени суграђани који немају никог да ангажују да уместо њих оде да плате рачуне, те у њихово име апелујемо да се покретне степенице што пре ставе у функцију, а поред поправке покретних степеница захтевамо и да се монтира рампа за инвалиде и да шалтер сала буде доступна свим нашим суграђанима, како не би морали да се довијају да дођу до шалтера и плате СНС кадровима прескупу струју коју добијају из блата.

Извор/Фото: Градски одбор ССП Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

СПЦ данас обележава Силазак светог Духа на апостоле, празник Свете тројице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Предстојеће МОСИ у знаку нових дисциплина, бројних концерата и великог броја учесника (ВИДЕО)

Временска прогноза за 23. јун 2024.

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Рефест Златибор 2024“

Радови на пешачкој стази на Главици при крају

Драма код Косјерића: Аутобус пун туриста из Кине слетео са пута, сви су одмах евакуисани а надлежни извлаче возило

Младић из Ужица пешачи ка Острогу да би помогао једној сиромашној породици: „Сазнао сам да Маринковићи по два-три дана немају ни хлеба да једу“

Данас су Летње задушнице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 22. јун