ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

ССП Ужице: Нови удар СНС-а на џепове грађана Ужица

Без икакве претходне најаве Ужичани су остали затечени појавом и увођењем нове ставке на комуналним рачунима за јануар, где је поред воде и канализације убачена и ставка Погонска спремност система, одобрена од стране локалне самоуправе на захтев ЈКП “Водовод”.

Ставка је, као средњевековни намет, разрезана на додатних 306 дин по домаћинству, тј. водомеру и односи се како су нам рекли на одржавање система од линије до водомера, којих на територији Града Ужица има око 20000, без обзира на квадратуру, броју чланова домаћинства, утрошку воде или сл. Ова измисљена ставка, која ће се од сада редовно плаћати и због које су нам се обратили огорчени грађани, је само још један начин на који СНС извлачи новац од све сиромашнијих грађана, јер није тајна да више на регуларан начин не могу да покривају велики број новозапослених кадрова по јавним предузећима, награђених или уцењених за послушност радним местима.

Због лоше СНС политике на свим нивоима, град је у претходних десет година њихове власти, остао без 10% становништва, а преостали грађани су из дана у дан све сиромашнији и све теже измирује обавезе одричући се најосновнијег.

Овом приликом шаљемо и поруку грађанима, да уколико их не зауставимо и не победимо заједно на предстојећим локалним изборима, оваквих нових и измишљених ставки и намета ће бити све више, јер СНС није брига за квалитет живота грађана Ужица, нити их је брига да ли већ постојеће рачуне могу да плате и да ли могу да подмире и своје најосновије потребе и потребе чланова својих породица. Њихова једина филозофија је “После нас Потоп “.

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Грејна сезона званично се завршава данас

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 83. годишњица од херојске одбране Ужица у априлском рату 1941. године

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужичанка Лидија Трмчић шампиоинка државе у каратеу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Дан канадског филма

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ер Србија од данас успоставља директну авио-линију од Београда до Мостара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Изградња јаче везе међу школама из Ужица и Љутомера

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саопштење за јавност Удружења уметника у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Пријава за пријемни испит за специјализована одељења гимназија и уметничке школе почиње данас

ОГЛАСНА ТАБЛА

Атлетичари „Младости“ из Ужица успешни на Међународном атлетском митингу „Трофеј Бијељине 2024“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА