ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

ССП Ужице: Напредњаци, одговорите грађанима на само 4 питања!

Ужичким напреднајцима је одговарање на саопштења Странке слободе и правде једина преокупација. Када већ пишу, дужни су да грађанима одговоре на следећа 4 питања:

1. Ко је након десет година власти СНС-а одговоран за то што је Србија трећа у Европи по Глобалном индексу организованог криминала?

2. Ко је одговоран за то што смо прва земља у Европи по броју масовних убистава према подацима Европског центра за мир и развој Универзитета за мир УН-а за 2023. годину?

3. Шта и ко је довео до раста броја кривичних дела на територији ПУ Ужице за 3% у односу на 2022. године?

4. Да ли су неки од пуцача познати напредњацима који су их, како се по Ужицу шапуће, користили за разбијања блокада пољопривредника и протеста грађана?

Ово одговоре сте дужни грађанима који знају да Странка слободе и правде никада није била на власти и да наши функционери нису ни Радоичић кога тражи цео свет због веза са криминалом, ни Гашић кога су поштени полицајци Митић и Миленковић покушавали да процесуирају због повезаности са мафијом. Знају Ужичани да ваша странка нема везе ни са Колувијом који је власник фарме на којој је узгајана дрога, а део је СНС-а, ни са Вулином који је на црним листама јер помаже организовани криминал, а на челу је БИА. Да не спомињем Стефановића, Кокезу, Хркаловићку и друге за које сте сами говорили да су криминалци.
Сваком добронамерном човеку је јасно да ваш режим неће и не може да се обрачуна ни са насиљем ни са корупцијом ни са криминалом. Странка слободе и правде гарантује да ће након смене ове неспособне, бахате и корумпиране власти наше улице, тргови, школе и стадиони бити безбедни за све, да ће сви бити једнаки пред законом, а да криминалци неће више бити заштићени већ од стране закона прогоњени.

ГрО ССП Ужице

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Објављене нове цене горива

ОГЛАСНА ТАБЛА

Римско гробље насред ливаде код Пожеге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас почиње исплата 10.000 динара корисницима права на социјалну заштиту

ОГЛАСНА ТАБЛА

На 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду се представља туристичка понуда Златибора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Саоштење за јавност ГрО Српске напредне странке Ужице

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo пет беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас се обележава Светски дан борбе против ХИВ/АИДС

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бројни случајеви експлозија упозоравају на то шта никако не смете радити са плинском боцом

ОГЛАСНА ТАБЛА

Вештачка интелигенција у E-commerce бизнису

ОГЛАСНА ТАБЛА