ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Српски фестивал ходања на Златибору

Датум одржавања: 2.11.2023. у 12:00 часова
Место одржавања: Стаза од почетне до међустанице Голд гондоле

Поводом Светског дана пешачења Удружење спортске рекреације „Спорт за све“ организује први „Српски фестивал ходања“ на Златибору. Манифестација ће се одржати у четвртак 02.11.2023. године на релацији од почетне станице Голд гондоле до међустанице Голд гондоле у Рибници, а дужина стазе је 5 километара. Полазак је у 12:00 часова са почетне станице Голд гондоле.  

 

По завршетку шетње, на међустаници гондоле биће додела захвалница и медаља за учеснике, као и обраћање за медије у 13:15 часова. За све учеснике биће организован повратак гондолом са међустанице у Рибници на почетну тачку.
Циљ манифестације је ходање уз забаву и дружење, промоција здравог живота, спорта, заштите животне средине и туристичких потенцијала Златибора. Учесници предвођени професионалним туристичким водичем кретаће се кроз нетакнуту природу односно трасом којом је постављена гондола.
Пешачење је здрава, бесплатна и корисна ствар коју свако од нас може и мора себи приуштити, пре свега јер пружа много бенефита за квалитет нашег здравља. На вама је само да понесете добру вољу и удобну обућу и дођете и проведете неколико сати у добром друштву.
Организатор манифестације је Удружење спортске рекреације ,,Спорт за све“ Ужице. Покровитељи манифестације: Општина Чајетина, Туристичка организација Златибор, ЈП „Голд гондола“ Златибор, ЈКП „Водовод Златибор“ Чајетина. 
Огласна табла
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Новогодишњи празници на Златибору уз мноштво популарних извођача

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Ми се надамо, нада је живот“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужичанин у аутомобилу превозио 4,5 килограма марихуане

ОГЛАСНА ТАБЛА

Српска ракија стављена у топ 10 најбољих жестина на свету, заузела четири места на листи

ОГЛАСНА ТАБЛА

Исплата пензија од суботе 9. децембра

ОГЛАСНА ТАБЛА

У ужичком породилишту рођенo шест беба

ОГЛАСНА ТАБЛА

СК Звезда се припрема за нову сезону

ОГЛАСНА ТАБЛА

Колико је Србија ове године зарадила од извоза малине?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Још данас можете да се пријавите за „Моја прва плата“

ОГЛАСНА ТАБЛА