ОГЛАСНА ТАБЛА
БАЈИНОБАШТАНСКЕ ВЕСТИ УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Српске планине резервисане за Сретење, на Тари се тражи и место више

Бајина Башта – Непосредно пре државни празник Сретење сви смештајни капацитети у Бајиној Башти су попуњени скоро сто одсто. Препозната као одлична дестинација за породични одмор планина Тара поново је привукла велики број гостију, а неписано је правило да они који једном дођу увек се враћају. Повољне цене за свачији џеп, оно је што такође привлачи посетиоце.
Хотели ВУ „Тара” са главним објектом „Оморика“ и ове године су препознати од стране туриста као место које пруже одличне услове за боравак. Места има једино у хотелу „Бели бор“ где цена полупансиона износи 5100 дин уз могућност бесплатног коришћења базена, сауне и теретане у „Оморици“. Цена је изражена по особи на дневном нивоу, рекао је за РИНУ Синиша Спасојевић из ТО Тара – Дрина.

Он додаје да цене за поједине категорије приватних смештајних јединица на Тари варирају у зависности од типа и у знатној мери су кориговане у смислу смањења у односу на новогодишње празнике. Најам апартмана износи од 40 до 60 евра. Цена викендица за издавање је базирана на дневном најму и износи од 50 до 120 евра за луксузнији смештај са пратећим садржајима, ђакузијем и сауном.

Доласком у Бајину Башту и на Тару очекују вас бројне могућности за активан одмор попут планинарења, бициклистичких тура, вожњи квадова, излета до атрактивних видиковаца Националног парка Тара и још много тога. Током празничних дана посвећених Дану државности у Бајиној Башти су заказана примерена дешавања из области културе која такође могу бити занимљива посетиоцима дестинације Тара Дрина Бајина Башта.

За све информације о активностима и доступним садржајима током празника позовите или посетите Туристички инфо центар Бајина Башта који ради сваки дан.

Извор: РИНА

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Истиче рок за регистрацију тротинета, казне и до 120.000 динара

ОГЛАСНА ТАБЛА

Корисници црногорских ТАГ уређаја од данас без заустављања на наплатним станицама у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Трка „Небески висови“ у суботу 20. априла

ОГЛАСНА ТАБЛА

Још данас веома топло, а онда нагла промена времена

ОГЛАСНА ТАБЛА

Грејна сезона званично се завршава данас

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена 83. годишњица од херојске одбране Ужица у априлском рату 1941. године

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужичанка Лидија Трмчић шампиоинка државе у каратеу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Дан канадског филма

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ер Србија од данас успоставља директну авио-линију од Београда до Мостара

ОГЛАСНА ТАБЛА