ОГЛАСНА ТАБЛА
ИЗБОРИ 2023 ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Српска странка Заветници и Српски покрет Двери у суботу 18. новембра организују трибину у Ужицу

Национално окупљање – Српска странка Заветници – Српски покрет Двери у суботу, 18. новембра организује трибину у сали биоскопа Арт, на Градском тргу у Ужицу са почетком у 16:00 часова.

На трибини ће говорити, председница Српске странке Заветници Милица Ђурђевић Стаменковски и председник Српског покрета Двери Бошко Обрадовић, као и истакнути Српски интелектуалци, Др Душан Пророковић и Др Владимир Димитријевић.

Национално окупљање гарантује одбацивање француско-немачког ултиматума о признању лажне државе Косово и борбу за одбрану и очување Косова и Метохије у саставу Србије. Национално окупљање гарантује подршку Републици Српској и свим Србима у региону и расејању. Са нама је загарантовано НЕ санкцијама Русији и НЕ чланству у НАТО-у.

Национално окупљање је српски суверенистички одговор на велику политичку и економску кризу.Ово је програм новог српског суверенизма који ће бити примењен у свим друштвеним областима: од економског патриотизма, преко војне неутралности и безбедности до нове културно-просветне политике очувања духовног инационалног идентитета.

Он се посебно односи на одбрану породице и традиционалних вредности од свих модерних експеримената који воде разарању личности и заједнице. Заштита породице и борба против беле куге мора доћи на прво место у нашем друштву и држави.

Национално окупљање доноси коперникански обрт у економској политици. На прво место државне пажње уместо страних банака, страних трговинских ланаца и страних корпорација уопште долазе домаће банке, домаћи привредници и домаћи пољопривредници. Наш циљ је замена увоза домаћом производњом и подршка извозу домаћих производа домаћих компанија. Све што је домаћи економски интерес иде у први план, а интереси странаца у други план.

Постаните део великих политичких промена које долазе и нове политике српског суверенизма која мења садашњу колонијалну управу!

 

 

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Негујмо ћирилицу: Одржана конференција “Значај очувања ћирилице у дигиталној ери”

ОГЛАСНА ТАБЛА

Програм емоционалне подршке трудницама у Ужицу

ОГЛАСНА ТАБЛА

ЈП „Рзав”: Због велике количине лишћа и грања смањен захват из реке

ОГЛАСНА ТАБЛА

Обележена годишњица Битке на Кадињачи – Историја памти, а Ужице се са поносом сећа хероја Кадињаче

ОГЛАСНА ТАБЛА

Због јаког снега одмах забрањен пролаз теретним возилима док се наноси не очисте, критично било и преко Кадињаче и Мокре Горе

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ер Србија наредне четири године лети ка 10 дестинација са аеродрома у Краљеву и Нишу

ОГЛАСНА ТАБЛА

ПОСНИ РОЛАТ ОД СПАНАЋА: Фантастичног изгледа и још бољег укуса, а и лако се прави (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сутра почиње исплата државне помоћи пензионерима

ОГЛАСНА ТАБЛА

Конзерванси и адитиви на које морамо обратити посебну пажњу

ОГЛАСНА ТАБЛА