ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Српска Нова година у чајетинској општини

Општина Чајетина и Туристичка организација Златибор су за туристе и суграђане на Краљевом тргу организовали спектакуларан концерт Бојана Маровића и трубачког оркестра Дејана Јевђића, уз учешће искусне певачице Мирјане Алексић, поводом традиционалног дочека Српске нове године.

Концерт је започео око 21 час, а посетиоци су се одазвали у великом броју упркос зимској температури. Бојан је отворио концерт својим хитом “Нека те љуби” што је био савршен начин да публика запева заједно с њим. Додатни топли тонови стизали су уз традиционалне зимске напитке попут куваног вина и ракије, а Маровић је наставио с низом хитова.

Златиборска публика је дочекала поноћ уз песму “Српкиња је мене мајка родила” коју је отпевала Мирјана Алексић уз звуке трубе оркестра Дејана Јевђића. 

За љубитеље идиличних сеоских средина, програм дочека у златиборском селу Јабланици понудио је разноврсне активности, укључујући вечерње богослужење, традиционално ложење бадњака испред цркве брвнаре, Божић Бату, ловачки гулаш, ловачки купус, представу позоришта “Осмех”, топле напитке и незаборавно дружење уз звуке трубе и новогодишњи ватромет.
Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Србији недостаје ових 20.000 радника: Плате веће од оних које примају професори и лекари, а не треба факултет

Градоначелница на Другој националној конференцији „Србија – наша породица“

До сада 583 мајке уз подршку државе обезбедиле дом својим породицама

Данас се обележава Дан борбе против гојазности

Меморијално поетско вече

Успешан викенд за каратисте КК „Ужице“

У среду без воде потрошачи који се снабдевају са Живковића врела

Тијана се из Београда вратила у село и обновила чукундедину воденицу

Стижу нова правила о возачким дозволама