ОГЛАСНА ТАБЛА
ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ

Сретењски празници у знаку златиборске гондоле

Нове активности, празници и сунчано време били су идеалан спој за забаву на траси Голд гондоле којом се превезао рекордан број путника. За пет дана одмора, од Дана државности 15. фебруара до викенда, гондолом се возило 10 555 путника што је за 30 посто више него претходне године у истом периоду. Сретењске празнике на гондоли обележио је и дневни рекорд 16. фебруара када је превезено највише путника од почетка рада – 2549.

Зимску сезону на гондоли обогатили су романтично путовање, бранч у ваздуху и часови нориђског скијања за које од почетка влада велико интересовање. Бројни путници, свих узраста, су излазили на међустаници како би се опробали у новој активности, нордијском скијању, по чему је Златибор раније био познат, а у последње време овај спорт је поново популаран. Нарочито су се овој забави обрадовали љубитељи снега којима је период око Сретења био идеалан за скијање, санкање и друге зимске активности. Уживање поред Рибничког језера је употпуњено топлим напицима који се служе у гондола бару где путници воле да направе паузу од вожње и направе фотографије у типичном зимском пејзажу на Златибору.

Ове бројке говоре да Голд гондола сваке сезоне успева да на нов начин привуче путнике и понуди им богат забавни садржај како би на најбољи начин провели слободно време са децом и пријатељима.

Златибор прес

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Саопштење за јавност Градског одбора Српске напредне странке Ужице

Преглед резултата мерења квалитета ваздуха у граду Ужицу и околини закључно са 19.05.2024. године

Возач „сеата“ налетео на отворену шахту и испревртао се на путу

ОГЛАСНА ТАБЛА

Отворено Градско такмичење у пружању прве помоћи

Током протеклог викенда на путевима у Србији стање безбедности саобраћаја значајно погоршано

У ритму недеље са Миланом Стаматовићем (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Путујуће позориште Шопаловић“ најбоља представа 60. Фестивала „Јоаким Вујић“

Три ходочасника кренула су са Романије до Крфа (ВИДЕО)

Акција добровољног давања крви 21.маја