ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Срећно, средњошколци! Матурантски плес на Тргу партизана у Ужицу (ВИДЕО)

Традиционално на Тргу партизана, тачно у подне, ужички матуранти заплесали су квадрил, чиме су као и преходних година обележили крај средњошколског образовања. У име града поздравио их је заменик градоначелнице Ужица Драгољуб Стојадиновић, поручивши да је и данас са трга отишла најлепша слика и на њој оно најбоље што Ужице има.

“Драги матурнати ви сте носиоци будућности овог града и зато увек будите свесни улоге и задатака који су пред вама. Верујте у своје снове и не одустајте без обзира на изазове. Многи од вас ће наставити школовање на факултетима изван града, али ми верујемо да ћете се вратити и новостечена знања користити у сврху даљег развоја нашег Ужица. У међувремену ми ћемо учинити све да створимо услове да се у граду у коме сте рођени и одрасли, лично и професионално остварите. У име града Ужица и у своје лично име честитам вам завршетак средњошколског образовања и желим много успеха у даљем школовању и раду”, поручио је Стојадиновић матурантима.

Након квадрила око 820 матураната заиграло је и Ужичко коло.

 

Огласна табла

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Временска прогноза за 23. јун 2024.

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Рефест Златибор 2024“

Радови на пешачкој стази на Главици при крају

Драма код Косјерића: Аутобус пун туриста из Кине слетео са пута, сви су одмах евакуисани а надлежни извлаче возило

Младић из Ужица пешачи ка Острогу да би помогао једној сиромашној породици: „Сазнао сам да Маринковићи по два-три дана немају ни хлеба да једу“

Данас су Летње задушнице

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза за суботу – 22. јун

Нове цене горива

Данас исплата редовне и привремене новчане накнаде за мај