9.7 C
Uzice
новембар 20, 2019
IZBORI 2017

SRBIJA SE MENJA IZ UNUTRAŠNJOSTI

Predsednički kandidat Milan Stamatović, danas je posetio Užice, gde je završio svoju predizbornu kampanju i, u razgovoru sa Užičanima, poručio da „svaki glas koju budu dali njemu i zaokružili broj 10 na glasačkom listiću, predstavlja glas za njih“ jer, kako je rekao on je „ jedini predstavnik naroda na predsedničkim izborima“. 

  Srbija se menja iz unutrašnjosti

– Moja ideja je da Srbiju menjamo iz unutrašnjosti, a Užičani su uvek bili među prvima koji su donosili promene i znaju da osete kad je Srbija u krizi i kada treba da se pobune. Izađite u nedelju na izbore i masovno glasate protiv režima Aleksandra Vučića, koji uništava nacionalne interese i vređa građane – poručio je Stamatović.

Među onima koji su podržali Stamatovića bili su i predstavnici užičkog odbora SNP, koju je on napustio pre nekoliko dana, a koji su odbili stav vrha te partije da podrži kandidaturu Aleksandra Vučića.

Stamatović je kazao da se njegovom pozivu, koji je uputio ostalim opozicionim predsedničkim kandidatima da se hitno sastanu i osmisle kako da spreče neregularnosti na izborima, za koje je rekao da su „najneregularniji od 1990. godine“, nije odazvao nijedan od njih.

– Trebalo je da se sastanemo i da pre izbora ukažemo na izbornu krađu, jer sve što budemo govorili posle izbora neće se uzeti kao relevantna činjenica – poručio je Stamatović i primetio da Aleksandar Vučić, tokom svoje predsedničke kampanje, nije bio u Zlatiborskom okrugu.

Izvor:danas.rs
Foto:Nenad Kovačević

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

IZBORI SEVOJNO 2018 – Ujedinjena opozicija poručuje da će od Sevojna krenuti promene (VIDEO)

Oglasna Tabla

IPSOS: DO 12 SATI GLASALO 20,3 % BIRAČA

Oglasna Tabla

U PONOĆ POČINJE PREDIZBORNA TIŠINA

Oglasna Tabla

SAŠA JANKOVIĆ U UŽICU: GLASAJTE ZA SEBE!

Oglasna Tabla

RADULOVIĆ POSETIO UŽICE I BAJINU BAŠTU

Oglasna Tabla

STAMATOVIĆ: MORAMO DA POBOLJŠAMO SOCIJALNI I MATERIJALNI STATUS VOJNIKA

Oglasna Tabla

UŽIČKI SNP PODRŽAO MILANA STAMATOVIĆA

Oglasna Tabla

MILAN STAMATOVIĆ: ZLATIBOR KAO PELCER

Oglasna Tabla

STAMATOVIĆ NAPUSTIO SNP

Oglasna Tabla