21.2 C
Uzice
јул 18, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

SRBIJA BRUJI O OVOM OGLASU: DEČAK(15) TRAŽI DA CEPA DRVA DA BI PREŽIVEO!

Užičanin Nikola Kolev ima svega 15 godina, ali vapi da radi i najteže poslove da bi preživeo! On ide u prvi razred srednje škole u Užicu, a nezavidna porodična i ekonomska situacija naterala ga je da pokuša da pronađe posao. Zato je grad oblepio oglasom u kome navodi da je spreman i da cepa drva da bi zaradio koji dinar.

Nikola je objansio kakva ga je muka naterala na ovaj potez. Živi sa tatom i bratom (13), a majka ih je napustila pre četiri godine.

– Tražim bilo kakav posao, radio bih bukvalno šta god neko može da mi ponudi. Pokušao sam putem oglasa, nadam se da će se naći neko kome je potreban radnik. Imam iskustva u cepanju drva. To sam već radio. Takođe, nije mi stran ni rad u kafiću, kao i svi poslovi u kući i oko održavanja bašte, imanja – kaže Nikola, učenik prvog razreda srednje ekonomske škole.


On dodaje da ih je majka napustila pre četiri godine i da se nakon toga više nije javila, a da mu je tata konobar, međutim da novac koji on zarađuje nije dovoljan da bi tročlana porodica imala dovoljno za život, s toga mu je posao preko potreban.

Izvor: Alo

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

U vreme regate broj gostiju se množi sa pet: Među posetiocima Kinezi i Arapi

Oglasna Tabla

Radovi na rekonstrukciji putnog pravca za Sinjevac

Oglasna Tabla

Jedite borovnice i usporite starenje

Oglasna Tabla