27.3 C
Uzice
август 21, 2019
FOTO RAZGLEDNICA Uncategorized UŽIČKE VESTI

UŽIČKI SPS PODMLADIO RUKOVODSTVO

Na sastanku GO SPS Užice, održanom 10. oktobra 2016. donete su odluke o novim personalnim rešenjima u rukovodstvu Gradskog odbora.

image

Rukovodeći se principom afirmisanja mladih, užički socijalisti su osvežili svoje rukovodstvo. Osim podmlađivanja u SPS u Užicu ustrojeno je pravilo da ista lica ne mogu biti partijski funkcioneri i nosioci javnih funkcija u gradu. U tom smislu Gradski odbor SPS Užice je odao veliko priznanje i izrazio zahvalnost Vidoju Drndareviću, Budimiru Vujoviću i Milošu Paniću zbog njihovog nemerljivog doprinosa u uspešnom delovanju partije i njenom ugledu.

 

14681940_1714844198841411_8802496198469519269_o

GO SPS Užice je za najviše partijske funkcije izabrao nove mlade kadrove: Slobodana Grbića i Nikolu Stanišića za potpredsednike Gradskog odbora, Miodraga Petronijevića za sekretara Izvršnog odbora i Milojka Varničića za jednog od zamenika sekretara Izvršnog odbora. Na ovaj način izvršene su kadrovske promene unutar SPS na nivou grada Užica, a novi i mlađi funkcioneri dobili su priliku da novim idejama i energijom doprinesu funkcionisanju partije i da na taj način opravdaju poverenje članstva i simpatizera Socijalističke partije Srbije.

Izvor: uzice.sps.org.rs
Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Slavko Kuzmanović posle 48 dana izašao sa bolničkog lečenja

Oglasna Tabla

Počeo Žestival sa „Veče Užičkih aforističara i sećanje na užičke legende“ (VIDEO)

Oglasna Tabla

Otvoren zlatiborski muzej maketa

Oglasna Tabla