Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Спортске игре младих по пети пут у Прибоју


Прибој – По пети пут, Дунав осигурање Спортске игре младих стижу у Прибој. И ове године дружење деце Прибоја и Игара биће посебно. Караван радости и пријатељства Дунав осигурање Спортских игара младих одржаће се у Прибоју 3. и 4. маја.

Првог дана такмичења, планиран је квалификациони МИС турнир у одбојци, од 15 часова, док у 17.30 на школским теренима почиње турнир у малом фудбалу за дечаке 2012. годиште и млађе. У четвртак 4. маја такмичења на школским теренима почињу у 10 часова и то Цоца-Цола куп за дечаке и девојчице 2007. годиште и млађе. Потом у 12 часова на стазу излазе атлетичари. У трци на 60 метара гледаћемо дечаке и девојчице 2012. и млађе и 2014. и млађе. Турнири Лино између две ватре и 3×3 почињу у 14 часова. У 19 часова планирана је свечана церемонија доделе медаља, а потом, поклон за СИМОВЦЕ из Прибоја и све госте града, концерт Жељка Самарџића.


И ове године, цела манифестација одржава се уз подршку локалне самоуправе и Спортског савеза Прибоја.

Победници турнира у Прибоју избориће пласман на Регионално финале које се у јуну одржава у Чачку. Државна завршница одржава се у јулу у Бањи Ждрело, а Међународно финале, традиционално, у Сплиту где се на мини-летовању друже СИМОВЦИ из све три земље учеснице, Босне и Херцеговине, Хрватске и Србије.

Десету сезону Игара у Србији обележиће кампања „Пружам руку, не подмећем ногу“ која је покренута од стране генералног спонзора Игара у Србији, компаније Дунав осигурање. Кампања за циљ има да укаже на све облике вршњачког насиља, посебно на спортским теренима и трибинама. Учесници имају могућност да на терену оставе своје поруке против вршњачког насиља, а на располагању им је и маил прузамрукунеподмецемногумаил.цом. Крај сезоне донеће и победнике, који ће адекватно бити награђени. Такође, троје најбољих СИМОВАЦА очекују стипендијска осигурања компаније „Дунав“. Прошле године, међу троје награђених био је и Прибојац Бењамин Кокор.

Извор: ПП Медиа / ГЗС

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Временска прогноза за понедељак 29.05.

ОГЛАСНА ТАБЛА

Невреме правило хаос у деловима Србије: Ванредно у околини Пожеге и Ужица, путеви у Златиборском округу оспособљени

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почињу пријаве за нових 100.000 ваучера за одмор у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА

Зарада у овом послу иде и до 200.000 месечно! Жене су главне у овој бранши, а почетна улагања нису велика

ОГЛАСНА ТАБЛА

Инфлација у Србији успорава: Да ли то значи да ће и цене пасти?

ОГЛАСНА ТАБЛА

Опрез у саобраћају због пљускова

ОГЛАСНА ТАБЛА

Радницима омогућити флексибилније коришћење годишњег одмора

ОГЛАСНА ТАБЛА

Временска прогноза 28. мај 2023.

ОГЛАСНА ТАБЛА

Расте број напуштених станова у Србији

ОГЛАСНА ТАБЛА