ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Солистички концерт Ужичанке Анастасије Томић у “Ери културе”

У Свечаној сали Градске куће, синоћ је одржан солистички концерт на виолини, Ужичанке Анастасије Томић, из класе професора Стефана Миленковића, у клавирској сарадњи са Хилдом Шван и гостом концерта, Славеном Балаћем. Концерту који је приређен у оквиру програма “Ера културе”, присуствовала је и градоначелница Ужица др Јелена Раковић Радивојевић.

Обративши се присутнима, градоначелница је истакла да је Анастасија Томић, млада, успешна и талентована суграђанка, већ запажена и препозната, а на понос свих нас и млада амбасадорка културе, заслужила да буде део програма Ужице – престоница културе Србије 2024.године

“Важно нам је и настављамо да негујемо наше младе таленте, све оне који својим напорним и посвећеним радом потврђују да се, без обзира на различите животне ситуације, изазове или неприлике, треба држати свог јединственог пута и свим атомима своје снаге бити достојан позива иза ког стојимо.

Ужице јесте дом и почетна тачка многих успешних и препознатих појединаца, али и место повратка и бивствовања, које их увек радо дочекује и прихвата, јер наши млади су наша будућност, снага и понос. Они нису само учесници и посматрачи, они су и креатори и носиоци”, нагласила је градоначелница, пожелевши Анастасији још много концерата и усвом родном граду и у метрополама широм Европе и света.

Ово је други пут да талентована Анастасија наступа пред својим Ужичанима. Њен први онцерт на истом месту одржан је у јуну 2021. године.

Град Ужице

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Савети неуролога – које симптоме не смете да игноришете у врелим данима

Летња школа роботике

Бесплатни превентивни прегледи у ОБ Ужице

Још један паклени дан – назире ли се крај овом низу како бисмо лакше дисали

Објављене нове цене горива

СРЦЕ Ужице: Власт не може да објасни разлику од 2075 бирача више на локалним изборима

Данас је Петровдан

ОГЛАСНА ТАБЛА

Црвено упозорење – врели дани и тропске ноћи све до 20. јула, данас до 40 степени

Данас још топлије, црвени метео-аларм у целој Србији