13.9 C
Uzice
новембар 21, 2019
BAJINOBAŠTANSKE VESTI FOTO RAZGLEDNICA

Šokantan prizor na ulicama Bajine Bašte (FOTO)

Šokantan prizor na ulicama Bajine Bašte! Na ulicama jednog od najpopularnijeg odmarališta u Zapadnoj Srbiji Bajine Bašte nesvakidašnji prizor koji se ne viđa svaki dan…

Kako saznajemo, još za vreme Drinske Regate primećen pas sa sraslim i porilično debelim lancem oko vrata da šeta po Bajinoj Bašti…

Gospodin Goran Stevanetic, Miloje Živanovic i Boris (vlasnik lokalne teretane) iz Bajine Bašte ljubitelji pasa i životinja zbrinuli su nesretnog psa i odveli ga u Veterinarsku ambulantu Dokić, koja je veoma humano i profesionalno izašla u susret i zbrinula psa.

Boris vlasnik lokalne teretane u Bajinoj Bašti oko koje se kretao pas i hranio pored kontejnera u susednoj ulici, koji je prvi primetio psa a glavni je inicijator da se zbrine nesretni pas i koji je snosio sve troškove, potrudio se da se humano zbrine pas koji je bio u zaista lošem stanju.

Debeli lanac koji je bio vezan psu oko vrata počeo je duboko da urasta u sam vrat psa. Pas je vise od 3 meseca živeo sa uraslim debelim lancem oko vrata te je sama rana na živom psu pocela da truli i da se raspada.

Zahvaljujemo se na izuzetnom zalaganju Bajnobaštanskog Veterinara Milijana Dokića koji je na veoma profesionalan način zbrinuo psa i uradio reanimaciju vrata odnosno vadjenja debelog lanca koji je duboko srastao u vrat nesretnog psa i koji je pretio da mu ugrozi život.

Pas se trenutno nalazi u boksu kod gospodina Gorana Stevanetica i oporavlja se, ako neko želi da udomi ovog psa može se javiti na telefon 064/851-7-222

Vlasnici ovog nesretnog psa su i dalje nepoznati i ovom prilikom apelujemo na sve Bajinobaštane da savesno vode računa o svojim ljubimcima!

Pas nadjen i zbrinut 18.09.2018
Lokacija Z.Srbija, Bajina Bašta.

Izvor: Nemanja Vujoševic, Radio 4 Bajina Bašta.

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Užičkom paraolimpijcu Milošu Zariću izgorela kuća u selu

Oglasna Tabla

U Kosjeriću zaplenjeno preko 20 kilograma kanabisa

Oglasna Tabla

Blago iz Zapadne Srbije: Rzavska voda poteći će na česme Beograđana

Oglasna Tabla

Javni poziv za dodelu dečijih auto sedišta

Oglasna Tabla

Petar Mićunović, autor trilogije “Umiru bogovi”- Intervju

Oglasna Tabla

TheRealChallenge: kampanja o deci koju sprovode deca

Oglasna Tabla

9 najlepše ukrašenih slavskih kolača: Saznajte koja je simbolika ukrasa na slavskom kolaču

Oglasna Tabla

Novi repertoar bioskopa Art (21. do 27. novembra)

Oglasna Tabla

Ovo je pećina u kojoj su živeli zmajevi: Čuvali izvor na kom su se lečile žene

Oglasna Tabla