11 C
Uzice
октобар 20, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

SNS Užice: Stamatoviću obajsni urbanističko rasulo na Zlatiboru?

Gradski odbor Srpske napredne stranke u Saopštenju za medije ističe da se nakon pobede u gradskoj opštini Sevojno gradi i radi i da je podrška koju su dobili od građana apsolutno opravdana i da je njihov protivkandidat Milan Stamatović, kako tvrde, jak samo na rečima ali ne i na delima, jer već duži vremenski period ne može da reši probleme u svojoj opštini.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Zabrinuli su se građani našeg kraja gde se zagubio Milan Stamatović, predsednik inicijativnog odbora ZS, poslednjih meseci.

Posle potpunog debakla na sevojničkim izborima u potaji je lečio „rane“nadajući se da će to neko zaboraviti.

Voleo bi Milan to, ali smo mi tu da ga podsetimo. Ono što ga posebno boli i nervira jeste činjenica da se posle izbora u Sevojnu radi i gradi još žešće nego pre njih i da su građani Sevojna još jednom s pravom dali podršku Srpskoj naprednoj stranci.

Ipak pored toga što je Stamatović po ko zna koji put svečano položio kamen temeljac za gondolu on spremio odgovore za lokalne probleme ali i za globalne svetske izazove.

I sama enciklopredija Sveznanje bi kapitulirala kada bi za protivnika imala predsednika inicijativnog odbora Zdrave Srbije, Milana Stamatovića.

Nema teme u koju se ne razume ovaj inicijator.

I po još nečemu je jedinstven Milan.

Promenivši tuce stranaka (SPO, SPS, DSS, SNP), rešio je da konačno i on postane predsednik jedne stranke. Pa zaslužio je.

Ali, već 3 godine nosi titulu predsednika inicijativnog odbora koju je sam sebi dodelio i nikako da skupi potpise, iako ga, kako kaže podržavaju mnogi građani.

Da li iko sumnja da Milan- inicijator nema rešenje i za sve aerodrome u zemlji, kada je ko zna koliko puta rešio mnoge svetske konflikte.

Već se proslavio dajući predloge za Korziku, Kataloniju i Kvebek, a ovih dana svi svetski mediji čekaju da se metalostrugar iz Čajetine oglasi i po pitanju nuklearog arsenala Severne koreje.

Međutim, sveznajući inicijator nikako da objasni urbanističko rasulo po Zlatiboru.

Inicijator poručuje da se ne prodaje i poklanja zemlja. On koji je čitavu svoju političku koncepciju bazirao na tezi prodaj i potroši.

Izgubivši kompas u svetu u kojem živi krajnje je vreme da od svoje najbliže i omiljene saradnice bude upoznat sa starom izrekom ”Našla se vila u čem’ nije bila” kako bi sačuvao ono malo dostojanstva i poštovanja koje mu je ostalo”, navodi se u Saopštenju GO SNS Užice.

Užice – Oglasna Tabla

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Novi Tesla: Mladi naučnik dobio 107 nagrada i priznanja, među njima i zlatna medalja na Olimpijadi iz oblasti zaštite životne sredine

Oglasna Tabla

Blagoja napala mečka kod Ivanjice, a onda mu je KRAVA spasila život na neverovatan način! (VIDEO)

Oglasna Tabla

Sedam medalja za karatiste Užica

Oglasna Tabla

Medicinskim sestrama najviše: Evo kolike će biti plate u javnom sektoru posle povećanja

Oglasna Tabla

Ljubivoje Ršumović: U selu se rađaju ljudi, a u gradovima – kućni ljubimci

Oglasna Tabla

Negovanje zbratimljenih škola iz Slovenije i Čajetine (VIDEO)

Oglasna Tabla

Svetski dan jabuke: U Srbiji svaka peta „Ajdared“

Oglasna Tabla

Derbi u Užicu opravadao očekivanja pred 1500 gledalaca (VIDEO)

Oglasna Tabla

Данас је Срђевдан

Oglasna Tabla