13.3 C
Uzice
август 19, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

SNS UŽICE: STAMATOVIĆ PROMOTER DIVLJE GRADNJE

forma

Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović najavio je da će ministarku Zoranu Mihajlović tužiti za klevetu, kao i da neće odustati od gradnje gondole na Zlatiboru. Tim povodom Gradski odbor SNS Užice reagovao je saopštenjem:

Nije slučajno što Milan Stamatović baš u ovom trenutku pokušava da od sebe napravi žrtvu i krijući se iza naroda zlatiborskog, skrene pažnju javnosti sa suštinskih problema Zlatibora.

Urbanistički i građevinski haos koji se vezuje za period vladavine Stamatovića je slika i prilika navodnog poštenja ovog promotera divlje gradnje.

Nije slučajno što Stamatović u naletima panike napada upravo ministarku Mihajlović koja je pokazala spremnost da kriminalu stane na put poštujući proceduru i Zakon.

Priča o gondoli je samo maska i pokriće za hiljade kubika betona koji su uzurpirali najlepše delove ove naše planinske lepotice.

Nije Zlatibor Milan Stamatović. Zlatibor su gradile generacije Užičana. Zlatibor je užički koliko i čajetinski. Upravo zato ne smemo i nećemo da ćutimo posmatrajući kako se ova planina uzurpira. Nećemo da posmatramo da neko zarad lične promocije prikazujući se kao zaštitnik i predstavnik Zlatiborskog okruga zavađa narod ovog dela Srbije sa Vladom Republike Srbije.

Sa Vladom čiji je predsednikkonačno učinio ono što su generacija građana čekali a to je da auto put dođe do Zapadne Srbije od čega će i Zlatibor imati ogromne koristi.

I na kraju gospodine Stamatoviću prestanite da se postavljate kao zaštitnik naroda i opštine i kao graditelj gondole protiv koje niko nema ništa već prvo očistite svoje dvorište i poštujte Zakone ove zemlje.

GrO SNS Užice

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Danas sunčano i veoma toplo

Oglasna Tabla

Данас је Преображење Господње

Oglasna Tabla

Uz prelep ambijent pobeda Slobode na početku sezone

Oglasna Tabla