17.3 C
Uzice
новембар 18, 2019
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

SNS UŽICE: STAMATOVIĆ PROMOTER DIVLJE GRADNJE

forma

Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović najavio je da će ministarku Zoranu Mihajlović tužiti za klevetu, kao i da neće odustati od gradnje gondole na Zlatiboru. Tim povodom Gradski odbor SNS Užice reagovao je saopštenjem:

Nije slučajno što Milan Stamatović baš u ovom trenutku pokušava da od sebe napravi žrtvu i krijući se iza naroda zlatiborskog, skrene pažnju javnosti sa suštinskih problema Zlatibora.

Urbanistički i građevinski haos koji se vezuje za period vladavine Stamatovića je slika i prilika navodnog poštenja ovog promotera divlje gradnje.

Nije slučajno što Stamatović u naletima panike napada upravo ministarku Mihajlović koja je pokazala spremnost da kriminalu stane na put poštujući proceduru i Zakon.

Priča o gondoli je samo maska i pokriće za hiljade kubika betona koji su uzurpirali najlepše delove ove naše planinske lepotice.

Nije Zlatibor Milan Stamatović. Zlatibor su gradile generacije Užičana. Zlatibor je užički koliko i čajetinski. Upravo zato ne smemo i nećemo da ćutimo posmatrajući kako se ova planina uzurpira. Nećemo da posmatramo da neko zarad lične promocije prikazujući se kao zaštitnik i predstavnik Zlatiborskog okruga zavađa narod ovog dela Srbije sa Vladom Republike Srbije.

Sa Vladom čiji je predsednikkonačno učinio ono što su generacija građana čekali a to je da auto put dođe do Zapadne Srbije od čega će i Zlatibor imati ogromne koristi.

I na kraju gospodine Stamatoviću prestanite da se postavljate kao zaštitnik naroda i opštine i kao graditelj gondole protiv koje niko nema ništa već prvo očistite svoje dvorište i poštujte Zakone ove zemlje.

GrO SNS Užice

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Zlakusa – drugo najbolje selo u Srbiji

Oglasna Tabla

Za odeljenje neonatologije Opšte bolnice Užice od lokalnih bendova

Oglasna Tabla

Komunalna milicija će legitimisati bez uniforme, zaustavljati vozila i oduzimati ih

Oglasna Tabla

NP Tara dobitnik priznanja za najatraktivniju filmsku lokaciju

Oglasna Tabla

Ivan Vukomanović večeras na Pedagoškom fakultetu u Užicu

Oglasna Tabla

Prvi letovi sa Aerodroma „Morava“ od decembra, čeka se izbor avio-prevoznika

Oglasna Tabla

Olivera Jevtić se sprema za svoje šeste Olimpijske igre: Kad pogledam neke Amerikanke, još sam mlada

Oglasna Tabla

Zlatna Lidija Trmčić na turniru „Trofej Rakovice 2019“

Oglasna Tabla

Javna rasprava o programskim sadržajima Javne medijske ustanove RTS

Oglasna Tabla