-2.7 C
Uzice
фебруар 18, 2019
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

SNS UŽICE: STAMATOVIĆ PROMOTER DIVLJE GRADNJE

forma

Predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović najavio je da će ministarku Zoranu Mihajlović tužiti za klevetu, kao i da neće odustati od gradnje gondole na Zlatiboru. Tim povodom Gradski odbor SNS Užice reagovao je saopštenjem:

Nije slučajno što Milan Stamatović baš u ovom trenutku pokušava da od sebe napravi žrtvu i krijući se iza naroda zlatiborskog, skrene pažnju javnosti sa suštinskih problema Zlatibora.

Urbanistički i građevinski haos koji se vezuje za period vladavine Stamatovića je slika i prilika navodnog poštenja ovog promotera divlje gradnje.

Nije slučajno što Stamatović u naletima panike napada upravo ministarku Mihajlović koja je pokazala spremnost da kriminalu stane na put poštujući proceduru i Zakon.

Priča o gondoli je samo maska i pokriće za hiljade kubika betona koji su uzurpirali najlepše delove ove naše planinske lepotice.

Nije Zlatibor Milan Stamatović. Zlatibor su gradile generacije Užičana. Zlatibor je užički koliko i čajetinski. Upravo zato ne smemo i nećemo da ćutimo posmatrajući kako se ova planina uzurpira. Nećemo da posmatramo da neko zarad lične promocije prikazujući se kao zaštitnik i predstavnik Zlatiborskog okruga zavađa narod ovog dela Srbije sa Vladom Republike Srbije.

Sa Vladom čiji je predsednikkonačno učinio ono što su generacija građana čekali a to je da auto put dođe do Zapadne Srbije od čega će i Zlatibor imati ogromne koristi.

I na kraju gospodine Stamatoviću prestanite da se postavljate kao zaštitnik naroda i opštine i kao graditelj gondole protiv koje niko nema ništa već prvo očistite svoje dvorište i poštujte Zakone ove zemlje.

GrO SNS Užice

cest

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Kineski turisti otkrili lepote Zlatibora

Oglasna Tabla

Mladost bolja od Slobode

Oglasna Tabla

Kralj narodne muzike preminuo posle teške saobraćajne nesreće!

Oglasna Tabla