ОГЛАСНА ТАБЛА
ИЗБОРИ 2024 УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

СНС Ужице: „Да ли то јуче и данас пожар на депонији Дубоко гасе ,,стручњаци“ који се ових дана са муком окупљају, спајајући неспојиво, са јединим циљем – да се дочепају власти и фотеља?“

Да ли то јуче и данас пожар на депонији Дубоко гасе ,,стручњаци“ који се ових дана са муком окупљају, спајајући неспојиво, са јединим циљем – да се дочепају власти и фотеља?
Истим фразама покушавају да направе сензацију и прикупе понеки глас, и то у вечерњим сатима пошто су се вратили са празничих путовања и окупљања, док су они које критикују, даноноћно, на терену са људима који се боре да пожар што пре угасе. Да ли је писање по друштевним мрежама, стварање хаоса и панике, једино за шта сте способни? Није депонија Дубоко једина, ни у Србији, ни у Европи, на којој се овакве ствари дешавају и то ови стручњаци, који се у слободно време баве пројектном заштитом животне средине, одлично знају. И није депонија Дубоко концепт који смо осмислили ми, већ они који су у пискарању данас први. Она је само још један од вишедеценијских проблема које су нам оставили у наслеђе. Али, за разлику од њих ми се таквог наслеђа не одричемо, са проблемима се суочавамо и решавамо их. Баш као што решили проблем водоснабдевања грађана Севојна, проблем клизишта грађана Коштице, проблем канализације грађана Турице и још много других које су они стављали под тепих. Некако, чини се да се борба за права радника, младих, заштиту животне средине и све остале европске вредности којима се ових дана хвале јуче претворила у само један циљ- искористити ситауацију на депонији Дубоко и придобити понеки глас. Нажалост, то и јесте једини начин, јер ви, господо, другог начина, програма, мисије и визије немате.
Сопственим снагама, пошто на вас не можемо рачунати, и уз огромну подршку државе решићемо трајно проблем депоније Дубоко, али и све остале са којима се наши суграђани суочавају, али исључиво заједно и у договору са њима. Други јун је све ближе, а 12. мај само што није, треба прикупити потписе па тек онда ући у изборни циклус. Мало је времена, па је прљава кампања коју водите једино што вам је преостало.
Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Трећег дана мале матуре осмаци полажу тест из изборног предмета

Струја неће поскупети ове године, ЕПС креће у реформе

Момо Капор: Како се Српкиње свађају на мору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Почиње пријављивање кандидата за пријемне испите на факултетима

Почео јубиларни 10. XCross на Златибору

ОГЛАСНА ТАБЛА

Температура данас до 39 степени, а биће још врелије

Почео са радом дечији базен на плажи, улаз бесплатан (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Други дан мале матуре осмаци полажу тест из математике

Почиње лето, обданица најдужа, а ноћ најкраћа