OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA UŽIČKE VESTI

Snežana krenula da uđe u taksi, a Goran je sačekao i zaklao! Onda je presudio sebi… (FOTO)

Snežana Maćić (51) iz Užica preklana je u utorak ujutro u podrumu zgrade u kojoj je živela a nepun sat kasnije u selu Gorjani pronađen je obešen njen suprug Goran Maćić (57). Prvi rezultati istrage pokazuju da se, najverovatnije, radi o ubistvu i samoubistvu. Kako Alo! saznaje, Snežana je ujutro pozvala taksi da je preveze do posla. Kada je dobila obaveštenje da je vozilo ispred zgrade, ona je izašla iz stana i stepenicama krenula ka izlazu. Njen bivši suprug je za to vreme stajao na stepeništu kod podruma, prišao joj i odvukao je do podrumskih prostorija.

– Taksista je čekao ispred zgrade neko vreme ali Snežane nije bilo. Ona je gotovo svakodnevno koristila usluge te taksi firme i svi vozači su je poznavali. Taksista je tada preko centrale kontaktirao Snežaninu porodicu kako bi je obavestio da je stigao i da je već neko vreme čeka, kaže naš izvor iz istrage i dodaje da su njeni rođaci taksisti rekli da je ona izašla iz stana pre nekoliko minuta.

– To im je odmah bilo sumnjivo jer je Snežana izašla iz stana ali nije izašla iz ulaza. Tada je Snežanina koleginica javila da nje nema na poslu. Ubrzo je obaveštena policija, kaže naš sagovornik blizak istrazi.

Policija je na stepeništu koje vodi do podruma zatekla krvave tragove. Vrata su bila zaključana pa su pripadnici policije pozvali vatrogasce.

– Tokom obijanja ulaznih vrata, policija je primetila Snežanine naočare i šnalu za kosu. Ubrzo je u podrumu zatečeno njeno beživotno telo sa velikom ranom u predelu vrata. Pored Snežane bio je i krvav nož, kaže naš izvor.

Policija je odmah krenula u potragu za Goranom jer ga je Snežana nedavno prijavila za nasilje u porodici. Potraga za njim obavljena je na više lokacija.

– Goranovo beživotno telo pronađeno je obešeno u selu, u jednom porodičnom pomoćnom objektu, kaže za Alo! izvor iz istrage.

Komšije sa kojima smo razgovarali kažu da je Snežana nedavno napustila Gorana i da je podnela tužbu za razvod braka. Prijavila ga je i za nasilje u porodici zbog čega mu je, kako saznajemo, određena mera hitnog iseljenja iz stana i zabrane prilaska Snežani.

– Čula sam da mu je policija, odmah nakon što ga je Snežana prijavila, oduzela lovačku pušku. Ona je želela da se razvede od njega, podnela je i zahtev za razvod, možda su se već i razveli, nisam sigurna, kaže komšinica ubijene žene i dodaje da su Snezana i Goran iza sebe ostavili ćerku.

Stravičan prizor u podrumu

Kako je za Alo! rekao izvor blizak istrazi, prizor u podrumu u kojem je Snežana ubijena bio je stravičan. Na podu je bilo nekoliko lokvi krvi ali i Snežanine slomljene naočare i šnala za kosu.

– Najverovatnije je najpre došlo do fizičke borbe, Snežana je sigurno pokušavala da se otrgne iz ruku bivšeg muža i da pobegne. Zato su joj i slomljene naočare. Na podu je bila jedna velika lokva krvi u nekoliko manjih. Pronašli smo i krvave tragove od đonova obuće, ali i krvave tragove koji su, po svemu sudeći, nastali, povlačenjem i premeštanjem tela, kaže naš izvor. Policija je, odmah nakon uviđaja, velikim kartonom pokrila lokve krvi na podu.

Izvor:www.alo.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Rodi ti se ćerka i ti joj probušiš uši. Raspolažeš njenim telom kao da je tvoje.

Oglasna Tabla

U ponoć ističe rok za prijavljivanje za pomoć od 100 evra

Oglasna Tabla

Vitaminska bomba: Krem čorba od celera i jabuke

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za petak – 5. jun

Oglasna Tabla

Danas dodeljeni ugovori za zaposlenje 53 lica u Novoj Varoši!

Oglasna Tabla

Ubrzani radovi na rekonstrukciji puta Užice – Sušica

Oglasna Tabla

Hiljade čamaca i ovog jula zaploviće Drinom

Oglasna Tabla

Gimnazije u Užicu, Požegi i Prijepolju upisuju računarska odeljenja, užicka dobija jedno sportsko

Oglasna Tabla

Neverovatna majstorija Danila Petronijevića (11): Sam sebi napravio kuću

Oglasna Tabla