2.8 C
Uzice
27 јануара, 2020
Užice Oglasna Tabla
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Slikovnice uz „Zlatkine“ proizvode obradovale kupce (VIDEO)

„Zlatiborski eko agrar“ je tokom novogodišnjih praznika započeo promociju mlekare „Naša Zlatka“ u maloprodajnim objektima u kojima se vrši prodaja „Zlatkinih“ proizvoda. Svi kupci koji su u tom periodu kupili neki od mlečnih proizvoda krivorečke mlekare dobili su i jednu od tri urađene bojanke o avanturama Zlatke, kravice koja je ujedno maskota mlekare. Ovo je samo jedan korak u nizu planiranih aktivnosti promotivne kampanje o „Našoj Zlatki“.

Zahvaljujući zanimljivim tekstovima učenica: Sare Kojović, Emilije Sredojević i Natalije Lončar iz škola iz Mačkata i Čajetine, ilustratorka Gorana Belić napravila je vrlo zanimljive bojanke koje su postale deo promotivnog materijala u reklamnoj kampanji „Eko agrara“ za mlekaru u Krivoj Reci. Avanture kravice Zlatke , koja je, kako su je deca opisala – ponos sela, zanimljive su i odraslima pa su reakcije vrlo pozitivne na ovaj gest da se uz jedan od mlečnih proizvoda mlekare u Krivoj Reci daruje i slikovnica.

„Mi ćemo nastaviti sa ovom kampanjom i u narednim mesecima i tokom godine. Moram pri tom napomenuti da pripremamo i brojna iznenađenja ovog tipa kao i nešto inovativnija i zanimljivija, sve u cilju promovisanja ne samo mlekare već naših lokalnih tradicionalnih proizvoda na kojima su naši preci odgajali svoju decu. Ono što je nama zaisa cilj jeste promocija sira i kajmaka kao dobrog načina ishrane , a ne zamena kao što su neke druge prerađevine koje nosi moderno doba“, istakao je Vladimir Bojović, direktor Privrednog društva „Zlatiborski eko agrar“.

Odrasli su svoj sud o proizvodima krivorečke mlekare dali potražnjom za njenim proizvodima koja je više nego zadovoljavajuća, a kako kaže Bojović, ono što je još bio cilj jeste da su Zlatkini proizvodi, zahvaljujući slikovnicama, približeni i najmlađima te da će ih, ukoliko nisu bili ljubitelji sira i kajmaka, mališani barem probati i možda zavoleti. O daljoj kampanji, napominje direktor Eko agrara, biće više govora u dogledno vreme.

Izvor:zlatiborpress.rs/Mirjana Ranković Luković

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Zabranjene posete u užičkoj bolnici

Oglasna Tabla

Ariljske zimske radosti

Oglasna Tabla

Mladomir iz Požege ušao u Ginisovu knjigu rekorda: Besedio više od 6 sati, talenat za držanje zdravica otkrio slučajno

Oglasna Tabla

Drvo palo na vozilo u pokretu i usmrtilo muškarca

Oglasna Tabla

Slana pita od jogurta sa šunkom i krastavčićima

Oglasna Tabla

Pretežno oblačno, mestimično s kišom

Oglasna Tabla

Данас је Савиндан

Oglasna Tabla

Užičani se rastali sa jednim od svojih najboljih košarkaša-Dušanom Kutlešićem

Oglasna Tabla

Jačanje imuniteta kod odraslih: učinite organizam otpornim u samo 8 koraka

Oglasna Tabla