9.1 C
Uzice
октобар 16, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

Slikovnice uz „Zlatkine“ proizvode obradovale kupce (VIDEO)

„Zlatiborski eko agrar“ je tokom novogodišnjih praznika započeo promociju mlekare „Naša Zlatka“ u maloprodajnim objektima u kojima se vrši prodaja „Zlatkinih“ proizvoda. Svi kupci koji su u tom periodu kupili neki od mlečnih proizvoda krivorečke mlekare dobili su i jednu od tri urađene bojanke o avanturama Zlatke, kravice koja je ujedno maskota mlekare. Ovo je samo jedan korak u nizu planiranih aktivnosti promotivne kampanje o „Našoj Zlatki“.

Zahvaljujući zanimljivim tekstovima učenica: Sare Kojović, Emilije Sredojević i Natalije Lončar iz škola iz Mačkata i Čajetine, ilustratorka Gorana Belić napravila je vrlo zanimljive bojanke koje su postale deo promotivnog materijala u reklamnoj kampanji „Eko agrara“ za mlekaru u Krivoj Reci. Avanture kravice Zlatke , koja je, kako su je deca opisala – ponos sela, zanimljive su i odraslima pa su reakcije vrlo pozitivne na ovaj gest da se uz jedan od mlečnih proizvoda mlekare u Krivoj Reci daruje i slikovnica.

„Mi ćemo nastaviti sa ovom kampanjom i u narednim mesecima i tokom godine. Moram pri tom napomenuti da pripremamo i brojna iznenađenja ovog tipa kao i nešto inovativnija i zanimljivija, sve u cilju promovisanja ne samo mlekare već naših lokalnih tradicionalnih proizvoda na kojima su naši preci odgajali svoju decu. Ono što je nama zaisa cilj jeste promocija sira i kajmaka kao dobrog načina ishrane , a ne zamena kao što su neke druge prerađevine koje nosi moderno doba“, istakao je Vladimir Bojović, direktor Privrednog društva „Zlatiborski eko agrar“.

Odrasli su svoj sud o proizvodima krivorečke mlekare dali potražnjom za njenim proizvodima koja je više nego zadovoljavajuća, a kako kaže Bojović, ono što je još bio cilj jeste da su Zlatkini proizvodi, zahvaljujući slikovnicama, približeni i najmlađima te da će ih, ukoliko nisu bili ljubitelji sira i kajmaka, mališani barem probati i možda zavoleti. O daljoj kampanji, napominje direktor Eko agrara, biće više govora u dogledno vreme.

Izvor:zlatiborpress.rs/Mirjana Ranković Luković

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Đaci pošumljavaju požarišta

Oglasna Tabla

Počela vakcinacija protiv gripa u svim domovima zdravlja

Oglasna Tabla

Vlada Srbije:Komercijalni letovi na Ponikvama od naredne godine

Oglasna Tabla

Užička gimnazija obeležila 180 godina postojanja

Oglasna Tabla

Šampion, u svom maniru: pobeda i trka za najboljeg u državi

Oglasna Tabla

Žetva medalja plivača „Sloboda“ iz Užica

Oglasna Tabla

15. oktobar – Međunarodni dan seoskih žena

Oglasna Tabla

5. revija predstava za decu Oktobarske čarolije – „Zlatokosa“

Oglasna Tabla

Uživajte u miholjskom letu: Danas sunčano i toplo, temperatura do 29 stepeni

Oglasna Tabla