ОГЛАСНА ТАБЛА
УЖИЧКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Скупштина Србије више никада неће бити ругло, већ место на коме се штите интереси грађана

„Даћу све од себе да Ужичани буду поносни на мој рад у будућем сазиву Народне скупштине Србије“, каже за Данас Ивана Парлић из Ужица, кандидаткиња за народну посланицу на листи „Мариника Тепић – Уједињени за победу Србије“.

Парлић је председница ужичког одбора Народне странке и дипломирана правница. Она је тридесета на тој исти.

Осим ње, кандидати из Ужица су Александар Веселиновић, адвокат и председник овдашњег одбора Странке слободе и правде, који је на 175. и др Зоран Лазовић (ДС), специјалиста урологије, који је на 213. месту.

„Задовољна сам својм позицијом на листи и биће ми част да заступам интересе грађана Србије и Ужичана“, каже Парлић за Данас.

За претходни сазив српског парламента је рекла да је био „ругло“, место од кога грађани окрећу главу, кога се стиде и које је предмет подсмеха“.

„Даћу све од себе да, у новом сазиву, заједно са осталим колегама из опозиције искористимо наш мандат да уредимо Србију, да она буде кућа за све нас, у којој ће се штити интереси свих грађана“, поручила је наша саговорница.

Александар Веселиновић, председник ужичког одбора ССП који је формиран у октобру прошле године, каже за Данас да су број и позиције кандидата на тој листи утврђени на основу коалиционог договора.

„Сасвим у реду то што је троје Ужичана на листи. Свака странка је предлагала своје кандидате, без утицаја других чланица коалиције, а у складу са њиховим радом и резултатима“, објашњава за Данас Веселиновић.

На изборима 3. априла, каже, очекује победу тог опозиционг савеза.

„Оптимиста сам и верујем у то да ће наша листа да победи. Опозиција има све већу подршку у Ужицу, посебно након формирања нашег одбора, а током кампање верујем да ће подршка грађана у целој Србији бити још већа“, поручио је наш саговорник.

Извор: danas.rs/N.Kovačević

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Лето са Стојаном Стивом Тешићем на платоу хидроцентрале “Под градом” (ВИДЕО)

Време за куповину некретнине на мору?

Ускоро почиње исплата пензија за јул

Ево када наступају наши представници на Олимпијским играма

На спортским теренима у Турици припреме картинг репрезентације Србије у наредна три месеца

Летњи улични ерски кабаре од 26. до 28. јула

Летњи биоскоп на отвореном одушевио посетиоце на међустаници Голд гондоле

Облачно и свежије – локално могуће непогоде

Борцима са подручја града Ужица додељене борачке легитимације