FOTO RAZGLEDNICA SPORT PLUS - UŽICE

SKOKOVI U JAJCU: SREBRO I BRONZA ZA UŽIČANE

Na vodopadima u Jajcu juče su održani 4. međunarodni takmičarski skokovi, a sa skakaonice sa vodopada visine 21 metar briljirao je prošlogodišnji šampion Dino Bajrić iz Sarajeva.

Manifestacija iz godine u godinu prerasta u značajan sportsko-turistički događaj u regionu, koja na jedinstvenoj lokaciji okupi najbolje skakače, a tako je bilo i ove godine. Sa vodopada je danas skočilo 26 takmičara iz Bosne i Hercegovine, Srbije, Crne Gore i Slovenije, prenosi Klix.

Organizator i ovogodišnjih skokova je Javna ustanova „Agencija za kulturno-istorijsku i prirodnu baštinu i razvoj turističkih potencijala grada Jajca“.

Huso Hadžić, direktor Agencije je na početku takmičenja poželeo sreću takmičarima.

– Ova manifestacija je postala svetski trend. Dragi heroji i skakači neka pobedi najbolji – poručio je Hadžić.

U prvoj seriji skokova skočilo je 26 takmičara, a umesto deset najboljih u drugi krug se plasiralo 14 takmičara s obzirom da su četiri takmičara imala isti broj bodova.

U drugoj seriji najveći broj bodova dobili su Aleksan Aleksić i Dino Bajrić (sve desetke).

Nakon sudijske odluke titulu najboljeg skakača sa vodopada u Jajcu osvojio je Dino Bajrić, drugo mesto je pripalo Aleksanu Aleksiću, dok je trećeplasirani bio Ivica Tomanović.

Izvor:blic.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

VOLIM MOG MILOJKA (74) IAKO JE STARIJI 53 GODINE! SVI KAŽU DA SAM S NJIM ZBOG PARA, A MI ŽIVIMO OD 50.000 DINARA! Milijana (21) iz Požege o čijoj vezi bruji Srbija otvorila dušu i otkrila sve!

Oglasna Tabla

SNS Užice: Najoštrije osuđujemo divljačko ponašanje dela opozicije

Oglasna Tabla

Mihajlović: Krajem marta počinju radovi na auto-putu ka Požegi

Oglasna Tabla