OGLASNA TABLA – INFO
FOTO RAZGLEDNICA VESTI IZ OKRUGA

Skandal u Arilju-Došli da odigraju humanitarnu akciju dočekale ih zaključane prostorije stadiona

Trud ljudi da pomognu onima kojima je pomoć potrebna umalo nije bio uzaludan. Naime u Arilju je sve bilo spremno da se odigra humanitarna utakmica između navijača Partizana i Crvene Zvezde ali kada su učesnici spektakla i brojni gledaoci došli zatekli su zaključane svlačionice i glavni teren stadiona u Arilju. Da akcija ne bi propala i donator bili iznevereni organizator je odlučio da se ipak odigra meč na improvizovanom pomoćnom terenu. Igrači su se presvlačili u kolima ili u visokom grmlju oko stadiona.

-Ovo je više nego skandalozno-vidno uzbuđen priča Milovan Femić jedan od učesnika utakmice.

-Kada se pravio glavni teren ostavio sam dane i sate na izgradnji istog a sada sam doživeo da ne mogu da uđem na taj teren. Za sve je kriv nečovek predsednik FK Buudućnost.-kaže Femić.

I drugi akteri ove humanitarne sportske akcije bili su ogorčeni. Svi znaju da je stadion opštinski ali ističu da ni čelnici gradske vlasti nisu hteli da reaguju na ovu bruku i sramotu.

-To je ujdurma jednog čoveka. Pa mi smo se okupili da odigramo utakmicu i od skupljenog prihoda pomognemo našoj deci sa smetnjama u razvoju. Ovo je bruka za celo Arilje jer će sve dospeti u javnost-ogorčen je selektor Partizanove ekipe Milomir Jankovic poznatiji pod nadimkom Hemija.

I pored svih problema meč je odigran.Uživala je publika u uzbudljivoj i interesantnoj utakmici. Crvena Zvezda je počela silno i povela sa 3-0 ali se partizanovci nisu predali, dali su gas i sa dva gola doveli utakmicu u neizvesnost. Ipak slavili su crveno-beli minimalnim rezultatom što nije pokvarilo raspoloženje pobeđenih već su na kraju utakmice svi zagrljeni napustili teren uz obećanje crno-belih  da će se naredne godine pojačati i vratiti milo za drago.

-Pored svih problema uspeli smo u nameri i sakupili oko sto hiljada dinara za ovu humanitarnu  akciju. U utakmicu su učestvovala i dva momka sa invaliditetom pa su suze radosnice njihovih roditelja naša najveća pobeda. I pored miniranja akcije spremamo se da naredne godine ovo bude pravi spektakl u kom ćemo na prvom mestu pobediti nehumane ljude.-ističe jedan od organizatora meča Nenad Ćirković.

Izvor: infoliga.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Crna Gora otvara granične prelaze

Oglasna Tabla

Migranti opljačkali vernice u crkvi u Beogradu: Upali na liturgiju, pa oteli torbice, ženi odneli celu penziju

Oglasna Tabla

Kolač sa bananama gotov za 10 minuta

Oglasna Tabla

Izmenjeno pravilo o 100 evra: ko može, a ko ne može da dobije novac

Oglasna Tabla

U Sevojnu krov nad glavom za 30 izbegličkih porodica

Oglasna Tabla

Malina stiže – čeka se otkupna cena, a berača nema?

Oglasna Tabla

Šarčević: Roboti će raditi u nastavi

Oglasna Tabla

Od sutra novo popuštanje mera

Oglasna Tabla

Vremenska prognoza za nedelju – 31. maj

Oglasna Tabla