4.8 C
Uzice
март 18, 2019
FOTO RAZGLEDNICA ZLATIBORSKE VESTI

SK Zlatiborac nastupio na „Novosadskoj streli“

Na dvoranskom turniru „Novosadska strela 2018.“ u organizaciji SK „Velos“, među oko 100 učesnika iz Srbije i regiona, nastupila je i devetočlana ekipa Streličarskog kluba „Zlatiborac“. Čajetinci ovog puta nisu uspeli da dođu do nekog od odličja, ali je svaki od članova popravio svoj lični rezultat, što je velika stvar za mlad klub, koji svojim radom još nije obeležio godinu dana postojanja.

–Lepo je videti klub iz malog mesta, kao što je Čajetina, da se pojavi u sastavu od devet takmičara, pretežno dece, imajući u vidu da je streličarstvo individualni sport, a da ekipe iz mnogo većih gradova, proporcionalno srazmerno broju stanovnika, ne broje znatno više članova nego li SK „Zlatiborac“. Još lepše je videti da članovi drugih klubova kao i članovi Streličarskog saveza Srbije prepoznaju trud i volju da se ovaj individualni sport održi, proširi, razvija i da privuče što više članova, prvenstveno dece. Ovim putem, članovi i uprava SK „Zlatiborac“ upućuju apel nadležnima, prevashodno u sportskim centrima naše Opštine, da pored brojnosti i velikog interesovanja za kolektivne sportove poput košarke, fudbala i odbojke, nađu razumevanje za nov i jako perspektivan sport u Čajetini i ulože napor i omoguće barem jednom sedmično, redovan termin našim streličarima, kako bi u danima pred nama popravili svoje rezultate, a Čajetini doneli još neku od medalja i dobar glas u streličarskom svetu– kažu iz SK Zlatiborac.

Zatvorena sezona takmičenja u okviru lige Streličarskog saveza Srbije, završava se 25. marta, Državnim prvenstvom, na kojem streličari SK „Zlatiborac“ nameravaju nastupiti u još većem broju, u nadi da će sezonu zavšiti na nekom od tri najbolja mesta. Klub se zahvaljuje OU Čajetina, koja im je izašla u susret i obezbedila prevoz na turnir.

Izvor i foto: SK Zlatiborac

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

VOLIM MOG MILOJKA (74) IAKO JE STARIJI 53 GODINE! SVI KAŽU DA SAM S NJIM ZBOG PARA, A MI ŽIVIMO OD 50.000 DINARA! Milijana (21) iz Požege o čijoj vezi bruji Srbija otvorila dušu i otkrila sve!

Oglasna Tabla

SNS Užice: Najoštrije osuđujemo divljačko ponašanje dela opozicije

Oglasna Tabla

Mihajlović: Krajem marta počinju radovi na auto-putu ka Požegi

Oglasna Tabla