ОГЛАСНА ТАБЛА
ЗЛАТИБОРСКЕ ВЕСТИ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Сјајна реприза дочека са Индиром и ‘’Лексингтоном’’ на Краљевом тргу (ВИДЕО+ФОТО)

На Краљевом тргу 1. јануара увече за све посетиоце Златибора организатори општина Чајетина и Туристичка организација Златибор припремили су још један концерт на отвореном. Након синоћ одржаног концерта Данице Црногорчевић и групе „Београдски синдикат“ током спектакуларног дочека са раскошним ватрометом, овом приликом су за репризу дочека били задужени Индира Радић и “Лексингтон бенд“, који су уз звуке својих највећих хитова направили сјајну атмосферу и незабораван провод.

Lexington Band

Концерт је почео наступом Индире Радић с песмом „Био си ми драг“, а потом су се ређали њени добро познати хитови: „Змај“, „Нисам сумњала“, „Лопов“, „Април“, „Мој животе дал си жив“, „Љубав кад престане“ и други. Певачица је препознатљива по специфичном гласу и динамичним наступима с врхунском енергијом коју лако преноси на публику.

Након више од деведесет минута добре музике, Индира је сцену препустила момцима из једног од најпопуларнијих састава на овим просторима ‘’Лексингтон бенда’’, који су додатно улепшали прво јануарско вече извођењем својих познатих хитова “Добро да није веће зло”, “Како је тако је”, “Да ме мало хоће”, “У срце ударај”, “Ноћ под звијездама”, “Пијане усне” и других.

Иако су новогодишњи празници овде протекли без снежних падавина, током две вечери на златиборском Краљевом тргу пред хиљадама посетилаца уметници различитих музичких жанрова и организатори потрудили су се да створе изузетан амбијент и приреде незаборавне празничне тренутке. Добром расположењу допринело је и традиционално послужење: кувана ракија и кувано вино, којим су се загрејали окупљени на препуном Краљевом тргу.

Indira Radic

Током ових празничних дана чак 20 познатих имена наше музичке сцене певали су за госте Златибора. Поред поменутог дочека на отвореном, златиборски хотели и ресторани припремили су веома богату празничну понуду с музичким програмима, тако да је свако могао да пронађе нешто по свом укусу.

Златибор се и овом прилииком исказао као омиљена планинска дестинација у Србији, постављајући нове рекорде у посећености. Велики број туриста овде се очекује и у наставку зимске сезоне. Резервација већ има за божићне празнике и дане распуста, а сви локалитети и туристичке атракције спремни су за пријем посетилаца.

ТО Златибор/Огласна табла

Podeli članak

Komentari

НАЈНОВИЈЕ ВЕСТИ

Лето са Стојаном Стивом Тешићем на платоу хидроцентрале “Под градом” (ВИДЕО)

Време за куповину некретнине на мору?

Ускоро почиње исплата пензија за јул

Ево када наступају наши представници на Олимпијским играма

На спортским теренима у Турици припреме картинг репрезентације Србије у наредна три месеца

Летњи улични ерски кабаре од 26. до 28. јула

Летњи биоскоп на отвореном одушевио посетиоце на међустаници Голд гондоле

Облачно и свежије – локално могуће непогоде

Борцима са подручја града Ужица додељене борачке легитимације