Огласна табла
СРБИЈА ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Sjajan gest odbojkašica: Tijana Malešević i Nataša Krsmanović besplatno uče odbojku 50 dece sa Kosmeta

Biti šampion kada osvajate trofeje je jedno, a sasvim drugo kada ste šampion i van terena, što je nekada mnogo važnije.

Takvu lekciju održale su bivše reprezentativke Srbije, Tijana Malešević i Nataša Krsmanović, koje su po završetku trofejnih karijera rešile da urade još nešto za naš sport.

Devojke rodom iz Užica pokrenule su kamp „TIN Volej“ koji će se prvi put održati ovog leta, od 1. do 15. jula u dve smene na Zlatiboru.

I ne samo to, već su odlučile da 50 dečaka i devojčica sa Kosova i Metohije besplatno budu učesnici ovogodišnjeg kampa.

„Mnogo nam je drago što imamo priliku da sa opštinom Čajetina, našim partnerom, obradujemo devojčice i dečake sa Kosova i Metohije. Opština je u najvećoj meri pomogla i finansirala učešće i boravak dece sa KiM, što smo mi rado prihvatile. To je samo jedan vid pomoći i najmanje što smo mogle da uradimo za njih. Verujemo da ćemo svi zajedno uživati tokom 15 dana kampa, jedva čekamo 1. jul i da sve konačno počne“, poručile su Malešević i Krsmanović.

Tijana i Nataša obišle su više od 30 klubova i školi odbojke širom Srbije za dva meseca u potrazi za talentima i novim odbojkaškim asovima.

Najmlađe penzionerke već sada razmišljaju i o novoj sezoni, ali i želji da se napravi saradnja sa zemljama u regionu. Upravo to i jeste čar sporta, da spaja decu i širi prave vrednosti, što je garant jedne prave i zdrave priče koja nastaje ovog leta na Zlatiboru.

„Mi ćemo biti kao pomoćni treneri i želimo da prisustvujemo svakom trenutku rada sa decom. Da pričamo sa njima, da mogu sve da nas pitaju, sve što ih zanima na putu njihovog razvoja. Verujemo da će ovaj naš kamp već posle prve godine postati tradicionalan“, dodaju bivše reprezentativke.

Vrhunski stručnjaci kao što su Darko Zakoč, Stevan Ljubičić, Jovo Caković, Miroslav Sredić, Aleksandra Avramović, Dalibor Ljubojević, brojne dokazane šampionke – Tijana Bošković, Brankica Mihajlović, Milena Rašić, Jovana Stevanović, Bojana Živković Drča, Stefana Veljković, Marina Vujović, Naša Ninković – i oni koji pišu istoriju srpske odbojke biće ovog leta na Zlatiboru.

Kapacitet kampa je oko 160 mesta po smeni, ostalo je još samo malo mesta u prvoj smeni, a sve informacije oko kampa čekaju vas na sajtu „Tin Volej“.

Izvor: blic.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Одржива пољопривреда од кључног значаја за опстанак села

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ново радно време Потпећке пећине и Старог града

ОГЛАСНА ТАБЛА

Бојан из Ужица је херој ковид епидемије: Очекивао запослење, добио шут карту

ОГЛАСНА ТАБЛА

Истиче рок за достављање финансијских извештаја за 2022. годину

ОГЛАСНА ТАБЛА

Објављене нове цене горива које ће важити до 7. априла

ОГЛАСНА ТАБЛА

Немања Видић кандидат за Кућу славних Премијер лиге

ОГЛАСНА ТАБЛА

Зелено – леви фронт Ужице подржава протест радника ЈКП Биоктош

ОГЛАСНА ТАБЛА

Конкурс за доделу стипендија студентима из уметничких области са територије Републике Србије

ОГЛАСНА ТАБЛА

Сезона алергија – како може да помогне замрзнута коприва

ОГЛАСНА ТАБЛА