Огласна табла
СПОРТ ПЛУС - УЖИЦЕ ФОТО РАЗГЛЕДНИЦА

Sevojnički strelci briljirali na Prvenstvu Srbije: Dijana dvostruki šampion države

Sevojnički streljački klub „Aleksa Dejović“ briljirao je na Prvenstvu Srbija vazdušnim oružjem „B“programa u disciplini vazdušni pištolj  osvojivši ukupno pet medalja. Junakinja takmičenja bila je članica ovog kluba Dijana Janković koja se vratila kući sa osvojene dve titule šampiona države.  Prvenstvo je održano u Beogradu, 7. aprila , u Sportskoj hali SD Crvena zvezda koje je bio i organizator takmičenja.

Dijana Janković je osvojila titulu šampiona država u kategoriji kadeta i mlađih juniorki u disciplini vazdušni pištolj , a finale takmičenja mlađih juniorki u kome se Dijana raspucavala sa Jovanom Todorović iz Beograda  za zlatnu medalju proglašeno je najuzbudljivijim delom prvenstva.

Steljačko društvo „Aleksa Dejović“  je zaslugom Jankovićeve kao i njenih klupskih koleginica Jelene Todorović i Marije Smiljanić u kategoriji juniorki, i Smiljanić Marijom i Glibetić Sandrom u kategoriji kadetkinja osvojio dve zlatne, klupske,  medalje u disciplini vazdušni pištolj, u ženskoj konkurenciji.

Petu medalju za SD „Aleksa Dejović“ osvojio je Nemanja Mitrović u disciplini vazdušna puška,  a u konkurenciji mlađih juniora.

Jednak broj medalja na ovom prvenstvu, ali u disciplini vazdušna puška,  osvojio je i SK „Čika Mata“ iz Kragujevca: tri pojedinačne: Teodora Vukojević u kategoriji kadeta i mlađih juniora, Marko Ivanović u kategoriji mlađih juniora , takođe disciplina vazdušna puška, kao i  dve zlatne klupske medalje.

Izvor/Foto: pasaz.rs

Podeli članak

Komentari

NAJNOVIJE VESTI

Саопштење за јавност ГрО ССП Ужице: „Прескупа реконструкција парка згранула Ужичане!“

ОГЛАСНА ТАБЛА

Ужички рукометаши изгубили од екипе Гучева (35-34) и задржали другу позицију на табели

ОГЛАСНА ТАБЛА

Министарство: Помоћ од 300 хиљада динара добило 21.853 мајке

ОГЛАСНА ТАБЛА

Просечна зарада у септембру у Србији 74.981 динар

ОГЛАСНА ТАБЛА

Одобрено повећање цене струје и гаса од 1. јануара 2023. године

ОГЛАСНА ТАБЛА

На пијацама и даље неће бити фискалних каса?

ОГЛАСНА ТАБЛА

„Није ерски мрачити! Kултуру на виђело!“ (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

Данас је 29. новембар: Дан када се родила Југославија! (ВИДЕО)

ОГЛАСНА ТАБЛА

И сунце и облаци и магла, температура до 8 степени

ОГЛАСНА ТАБЛА